ovo je zlo od moba![]()
sviđa mi se mogučnost horizontalnog prikaza..
Nokia N95 - HSDPA, WiFi, 5MP Camera, GPS at 90cc
Nokia N95 its newest S60 3rd Edition multimedia computer or as Nokia say 'it is what computers have become'. The N95 features an innovative double slide design with multimedia controls and a keypad on opposite end of the phones. The N95 is Nokia's first HSDPA (3.5G) device, but also boasts WiFi, WCDMA, quad-band GSM, Bluetooth, IrDA and USB 2.0 connectivity (via mini USB connector). Other hardware features include a 5 megapixel camera, a built in GPS, TV-Out, 3.5mm audio jack, a MicroSD memory card slot and 150MB of internal memory. At 99mm x 20mm x 53mm (90cc) the N93 packs an impressively amount into a small space
![]()
![]()
The N95 will be available in Q1 2007 and the approximate unsubsidised price is €550 (only in croatian dreams![]()
)
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
ovo je zlo od moba![]()
sviđa mi se mogučnost horizontalnog prikaza..
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Slažem se ima baš sve, a i izgled mi se sviđa možda ga kupim za koju godinu![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Eto, Sodome, sad kad je razriješena dilema oko imena, možeš zatvorit temu o N83.
Evo sad da bacim komentar na mob. Mob je bjesan, i na prvi pogled doživljavam trenutačnu erekciju. Evo sad želim jednog, odma
![]()
Nadam se da će mi razum prevladat kad ovo čudo izađe.![]()
Loše je to što je okran osjetno veći od N93, a rezolucija ista, tako da je dojam lošiji. Eto još jedan idiotski potez Nokije, ili možda ne. Nasljednik ovog N95 kad izaže, fgarant će imati VGA ekran i onda će to razglasit urbi et orbi. Evo zapamtite šta sam rekao.
EDIT
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
950 mAh
![]()
![]()
![]()
![]()
Ej, sva ova čuda tehnike, pa još GPS i onda 950 mAh baterija. majko mila![]()
Zadnji uredio Drug Mile : 26-09-2006 u 08:45
budalastina tipicna za nokije!!!mozda takva baterija i nece smetati onima koji vole puniti mob dva puta dnevno![]()
![]()
![]()
Još jedna digresija. S obzirom na težište telefona, tek će ovdje biti zajeb pisati poruke jednom rukom.
Ovaj, pa meni JAKO JAKO liči na N83... ili su ono bile slike od N95?![]()
Ful su mi mobiteli slični...
Ali ono što mi je prvo upalo u oko je ekrančina...
Fakat su supjeli strpat dosta toga u "malo" (za symb nokie) kućište...
ALi fakat su ga opet zahebali sa tom baterijom... Kud ćeš pobogu brate u takav stroj staviti 950mAh... Trebali su bar 1100mAh ili više... Sve ispod toga je vjerojatno dovoljno za jedva 1 dana rada mobitela...![]()
Što se tiče pisanja poruka, možda bi , Druže Mile, i moglo biti problema, jer mi se čini da je tipkovnica "dosta pri dnu", tj težište je "visoko" pa bi moglo biti problema da se mob mora držat sa obje ruke dok pišeš SMS...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
@Ićo, izgleda da su glasine krivo protumačile naziv. N83 očito ne postoji, nego je to N95. Stvorilo je malu zbunjozu. Nema veze. Eto jedino mi nije jasno kako su u E61 uspjeli strpat 1500 MAh bateriju, a ovdje 50% slabiju. Možda će i to biti "novost" na slijedećem announcementu.
izgleda sa se u nokiji neki pametnjakovic zaista trudi uvijek nesto sjebati![]()
![]()
![]()
ajooooooj.... neeeeeeeeeeeeeee........
poglrdajte gornji ljevi rub telefona......(najbolje se vidi na 3. slici)
dođe mi da plačem
Da, mobiteli možda izgledaju isto ali ovaj N95 može slide pomaknut dolje (da mu se prikažu tipke za mp3) dok N83 nemože, a da N83 postoji potvrđuje i ova slika!
Razlike se vide u navigacijskim tipkama (pogotovo crvena, zelena)
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
N83 ne postoji, barem ne na ovom eventu. Zajeb je sa spy slikama. (IMHO)
Ono što mi privlači pažnjku, a ne znam koliko je istina da HSDPA na ovom uređaju podržaba 3,6 mbps.
ali gle, najbolje je to što ove slike ne reklamiraju N83 nego crystal case za N83... na koju foru već proizvode taj crystal ako ona ne postoji niti će bit
Ma mogu oni nazvat crystal case kako god hoće, valjda žele popularizirati svoj site. Al dobro, ostavljam mogućnost da N83 ipak postoji, ali malko mi je nelogično sa su toliko slični, pa mogu zaključitit jedino to da su ovi što su postali spy sličice usput se malko poigrali s photoshopom. Bilo kako bilo u 3 popodne ćemo saznati točno. Ono što je do sada poznato je da na ovom eventu predstavljaju N95, N75 (clamshell) i N91 (!) black edition sa 8GB HDD-om. Informacije su proturječne. Isto tako izgleda na ne postoji ni N81. Možemo samo gatati.Izvorno postao Symbian FAN
ajd mi daj link na kojoj stranici mogu dočekat to predstavljanje
Evo probal i ovaj http://www.rawcoms.com/content/corpo.../en/prior.htmlCode:http://www.nokia.com/press/openstudio2006
Zadnji uredio Drug Mile : 26-09-2006 u 10:52
Evo, da sam sebe citiram;
GPS ćeš moći koristiti samo od doma pa do kvartovskog dućana, pa onda u dućanu napunit bateriju, pa onda opet doma. Katastrofa.Baš me zanima kakve će baterije u ta čuda stavljat...
Testis unnus, testis nullus!
Pa gledaj, GPS možeš koristiti u autu, a tamo imaš opciju punjenja. Ali opet, bez obzira, ostaje gorak okus u ustima. Ja kad se sa N70 spojim na internet preko USB-a, baterija traje sat vremena, ovdje bi mogla trajati 15 min![]()
a možda se potrefi pa bude BP-6M (kao moja 1100 mAh) pa lako nabavite tu i zamijenite![]()
Ma znamIzvorno postao Drug Mile
, al htio sam (na dramatičan način) reći da su stvarno zasrali. Sa svojom E61 pričam 1h dnevno, spojim se preko WLANa 6,7 puta dnevno po 15ak minuta svaki put, par mailova i SMSova, i opet bateriju punim svaki drugi dan. A kako će tek biti sa N95 i baterijom od 950mAh....
Zadnji uredio marko6630 : 26-09-2006 u 12:57
Testis unnus, testis nullus!
pa ja reko... da i meni se čini da je krivo protumačeno...Izvorno postao Drug Mile
BTW: baterija nije 50% slabija nego na E61, već samo 36.6667 puta slabija...![]()
![]()
Ali meni fakat zanima koliko će realno držati ta baterija od 950mAh sa tolikom ekranom i tolikim funkcijama... Trebat će nositi rezervnu valjda...![]()
![]()
A što je to na tom rubu? Ja neprimjećujem ništa čudno...Izvorno postao symibman
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
nokia danas službeno predstavila N95
http://www.gsmarena.com/nokia_n95-1716.php
opak telefon,ali će biti skup, moja procijena oko 7000kn kad izađe
- Red-Gsm.net -
Teo Bartulović (Apocalypso) je na eventu u New Yorku. Ako ga želite nešto pitati iz prve ruke, postajte ovdje http://www.symbian-freak.com/forum/v...?p=85556#85556
E ***** tog idiota što je okrenuo ovaj E50 i tako uslikao. Sad moram vrat iskrivit![]()
Bookmarks