u prvom kvartalu iduce godine u evropi,a nedugo nakon toga i kod nas.
kada u hrvatsku dolaze nokia n75 i n95?
u prvom kvartalu iduce godine u evropi,a nedugo nakon toga i kod nas.
Evo, sinoć sam čitao Moby, i tamo u najavama, ispod slike n95 stoji nešto kao "Na vrhu vaših prioriteta za božićni poklon"...Izvorno postao Gorefiend
Sad...![]()
![]()
![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ako i bude za bozic, onda to sigurno nece biti kod nas
i fascinantno je sto je sluzbena informacija prvi kvartal 2007 a nasi novinari si daju za pravo protumaciti po svojoj volji.
a i da bude i kod nas za Božić, cijena će biti visoka taman da ju budu nudili i sa Božićnim popustom...Izvorno postao Drug Mile
ja bi to protumačio kao da je taj koji je pisao tekst sebi za Božić poželio taj mob kao poklon, tj da bi to bio "ULTRA" božićni poklon... nemora značiti da će izaći do Božića (a čisto sumnjam da bude)Izvorno postao moby
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Hm... Možda se i požure. To će biti najjači Nokijin mob trenutno, a vjerujem da gledaju izbjeći nezgodu koja se dogodila SonyEricssonu i mobitelu P990 (navodno su predugo čekali s njegovim lansiranjem, a telefon je pun mušica).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
A čekali su i sa "lansiranjem" N91 na tržište... i to dosta dugo...Izvorno postao Mobyy
Ali nekako sumnjam da će mob doć na naše tržište prije nove godine...
Mislim bilo bi to super, ali...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
A ja bi to protumačio kao dezinformaciju, jer kad Nokia najavi mobitel za Q1 2007, to znači da (u najboljem slučaju) izlazi početkom ožujka. Ne znam što je to tom novinaru trebalo...Izvorno postao Ico86
Testis unnus, testis nullus!
da i još kažu da bi trebala koštati oko 3900kn a pitanje,bit će i 7000kn...pa ljudi ako je n93 još sad 6000kn onda pitanje koliko će ovo....ali ja bih ju svejedno kupio,baš sam ju sinoć malo promatrao.kliže se na obje strane,5mpx kamera....jooooooooooooj
![]()
![]()
![]()
I ja sam je promatrao na youtube i stvarno me odusevio mob,
pogotovo ekran, ma i sve ostalo, cool mob skros
Citam ovaj forum godinama,
10x svima, zaista sam puno naucio!
![]()
Bookmarks