Slicnu ponudu ima i METRO samou metrou ostvaris popust od 25 % ako doneses neki stari mp3/walkman/discman player pa to ispada nekih 450 kn...
I da, usto dobijes 2GB...
Evo upravo sam vidio reklamu na TV-u, pa me zanima dali itko zna išta o tom multimedijalnom playeru i dali vrijedi tih 379 kuna?
Memorija 1GB. Marku nisu naveli...
Slicnu ponudu ima i METRO samou metrou ostvaris popust od 25 % ako doneses neki stari mp3/walkman/discman player pa to ispada nekih 450 kn...
I da, usto dobijes 2GB...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
hahahaah ovo mi dovoljno značiIzvorno postao Futurama
Seriously?
Kol'ko para, tol'ko muzike...![]()
![]()
To je neka NO NAME marka gdje je cijela serija proizvoda vjerovatno u penisu i dali su im to za neku crkavicu a ovi ce nasem blesavom narodu prodati MUDA MOD BUBREGE...![]()
![]()
![]()
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Zadnji uredio VuKi : 23-12-2006 u 09:57
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ja nikad ne bih uzimao tu jeftinu robu, prvenstveno, jer je to uvijek jedan te isti proizvod, samo se mijenja logo na njemu, a kvalietat zvuka i izrade je sigurno na nezavidnom nivou... Ali oni kojima je tak svejedno kako će to zvučati i koliko će trajati, samo naprijed...
OK cijena za dobar stroj, ali daj malo sleti na zemlju jer od 400-500 kn pa do 1800 je svota koju si ne moze svatko priustiti.Izvorno postao Vuki
ONE X & Sensation & Desire by HTC
za svotu do 500kn uzeo bi iriverov t30, a kako mi se čini danas je svima bitno da ima ekran u boji i pušta jedva raspoznatljive video clipove dok muziku stavljaju u drugi plan, meni ta logika nije jasna.
Niti meni... Ali ljudi padaju na milijardu polu-mogućnosti i opcija i na đinđe-minđe... Čemu stavljati color display minijaturnih dimenzija i pritom dizati cijenu "uređaja" kad ničemu ne može poslužiti?
Na žalost to je bila sakastična primjedba od moje strane za sve koji bi za malo novaca fantastičnu makinu!Izvorno postao kokibj
Ja sam vrlo prizemljen![]()
no money no funny,
no cash no smash.
George Eliot
ja nikad nebi uzeo taj sony da imam pare... odvratno... ružno...
Seriously?
ta je subjektivno,nebi ga uzimo iz drugih razloga.Izvorno postao Compov
Baš tako, nebi ga uzeo zbog visoke cijene iako je 20GB.Izvorno postao sodom
A Compov kao nebi ga uzeo zbog "ružnoče" pa da mu ga netko ponudi i za 500kuna.![]()
George Eliot
nije stvar u cjeni nego u mojim zahtjevima,mnogočega se odričem da bi si mogo priuštit neki gadget i onda očekujem da če bit po mojim standardima.
@Vuki ,ono što si htio reč pretpostavljam je to da za malo para nemožeš dobit player kvalitetom poput ovoga (primjer) što se slažem, ako kupujem za manje novca kupit ču također kvalitetan player u svojem rangu a neču vrludat i htjet "sve u jednom" a sve skupa niš,kako frishki kaže.
E hvala na točnoj dopuni!!Izvorno postao sodom
![]()
George Eliot
ja bi si za 500kn uzeo nešto manje i tanje... vjeruj miIzvorno postao Vuki
a 20gb mi netreba
ima 20gb a nema ekran da gledaš nešto.... totalka bezveze
Seriously?
a iPod shuffle? Mislim,nema ekran i te neke polufunkcije,al je kvaliteta zvuka dosta dobra za uređaj te cijene. Frend ih ima 2,jedan iz T-Comove akcije i sad je za Božić dobio ovaj novi (još manji) i obadva su predobra. Ja sam ponosni vlasnik novog nana i jednog kineskog MP4,MS MP401. Nano,za razliku od kineza,nema ni video ni radio,al zato ima n puta bolju kvalitetu zvuka,bolje slušalice (sa 3,5mm utorom,za razliku od katastrofalnih zujalica na kinezu koji k tome ima 2,5 utor pa ne mogu nigdje u ZG kupit neke bolje),bolji display,bolje riješen sustav upravljanja,i meni osobno najdraže,osjećaj kvalitete kad ga koristim. Istina da je 3 puta skuplji od kineza (ja sam ga dobio za 50 eura u Media Marktu,jer mi je stari TrekStor riknuo pod jamstvom,a više ih nemaju. Pa sam samo nadoplatio i uzeo 2GB nano),al kvaliteta vrijedi. Od sada više nikakvi kinezi,nego ću player mijenjat svakih par godina,al onda fino uzet Apple
JE!!Izvorno postao Compov
To imaš pravo jer za tu lovu(1800kn) kupim 55TV, DVDPlayer i gajbu pivkana za klapu+kokica!!!![]()
George Eliot
Šta da kažem. Kupio sam jedan mp3 u Konzumu. Na pola puta do kuće ga uspijem "upaliti". Kad ono on ništa neće da svira. NIŠTA! Samo ekran svijetli.
To je kvaliteta![]()
TOčno to, prvotno je namijenjen za glazbu a video tko želi nek ide u Kino dvorane... ja zato razmišljam o ovome: http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=GGxAbrNFEEZDZfYeRAdKZfxIh678t9kBOSg=?Cat egoryName=audio_mp3players_capacity_2gb&ProductSKU =NWS705FBLACK&Dept=audio&INT=sstyle-pa_mp3players-deptfeature-NWS705FBLACK|sstyle:sy_cat_content_pIzvorno postao sodom
a_mp3players
1 GB - 930 kn
2 GB - 1250 kn
Zvuk je savršenstvo, a videa niti nema jer se zna za koga je namijenjen...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
..sta ce ti to....nije vrijedno....
stvarno se slažem s dj.Jure meni se čini da ovdje platiš marku više nego taj mp3 player,ali ako imaš novac sve najbolje u kupoviniIzvorno postao Symbian FAN
taj player je za sjest i plakat za novcima...Izvorno postao Symbian FAN
Seriously?
haha, a kad vidim one klince kaj imaju one jeftine mp4 odmah znam koliko je sati ("joj kak sam kuuuul, imam video na nečem tak malom, ostali će bit ljubomorni...")
![]()
![]()
![]()
![]()
Kolko vas je gledalo nešto od videa u vožnji u tramvaju?? mislim stvarno..![]()
A za one koji uopće nisu pročitali prethodni članak jer je na engleskom evo vam prijevod pa onda komentirajte: http://www.sony.hr/view/ShowArticle....site=odw_hr_HR
Bookmarks