Totalno potpisujem...Izvorno postao V3rt!g(o)
![]()
Dobar je taj sony ak se mene pita
Inače, o mp4 playerima, nikad nisam kužio bit toga. Čemu kraj mobitela koji (u današnje vrijeme stavrno za čik) podržava i mjuzu i video, u džepu imati još jednu kutiju ovećih dimenzija za mjuzu i video). Jedini razlog bi mogao biti baterija. Al opet: china-crap vozi max 10 sati, dok, npr. symbian star 3 godine može treštiti dulje od toga.
Daklem, da bi nosio mp3 player sa sobom mora biti ko kutija šibica i mora voziti bar 20 sati. Ovaj Sony koji je Symbian FAN naveo (ak su specifikacije istinite) za te pare nudi 50 sati glazbe s jednim punjenjem i neprimjetan je po dimenzijama te po mom mišljenju, odličan izbor![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Totalno potpisujem...Izvorno postao V3rt!g(o)
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
hvala što brineš za nas koji imamo problem sa čitanjem(kad mi dojde knjiga sa 200 stranica da ju moram pročitat za faks onda odmah padnem u komu) a pogotovo engleskih sadržaja(šala),malo sam bolje pročito ako stvarno toliko izdrži svaka čast i ja bih ga tad uzeoIzvorno postao Symbian FAN
![]()
![]()
![]()
možeš za puno manje para nać nešto manje...Izvorno postao V3rt!g(o)
http://www.vns.com.mx/PRODUCTOSML/Re...MINI%20MP3.jpg
Seriously?
odlično obožavam kad neko ide iz krajnosti u krajnost,pokazo si da ima manji player od ionako malog playera...a ova kopija mobibluove "kockice" je dostupna kod nas za manje?Izvorno postao Compov
mislim da su ovdje rjetki zaljubljeni ustvari u slušanje muzike,več da su sasvim sporedne stvari bitne pri kupnji nekakvog playera uopče što je kako bi reko jedan član u penisu![]()
Po 10 put...nije toliko stvar u dimenziji koliko u kvaliteti zvuka...jer ti ćeš 95% vremena provest slušajući a ne gledajući player!!![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
CinjenicaIzvorno postao Symbian FAN
![]()
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
Ta činjenica nažalost,nije shvatljiva mnogima.Pogotovo zna se kome.Izvorno postao Symbian FAN
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ovako lcd nije baš beskoristan lijepo je vidjeti ekran na playeru i baza je kad možeš stavit bobu i mumiju i kitu u bila
no ja bi uzeo s LCD-om samo zato jer ima veći ekran i možeš lijepo vidjeti šta piše makar ću uglavnom ga slušat
znači ja bi radije uzeo C/B veliki ekran i kvalitetan mp3 nego nekvalitetan mp4
a ujedno bi radije, kad bi uzimao mp4, uzeo neki srednji, nego nano ili nešto tako skupo
a meni se ovaj sonijev sviđa samo da ima 20 puta manje memorije i da je cijen 5 puta manja i da nema onaj program za stavljanj pisama
EDIT:
e da i šta će nekom 20 gb amo reć
20gb = 20000 mb (po njigovoj računici)
1pjesma=5mb 1pjesma=3.30 min
20gb=4000 pjesama
4000 pjesama=13200 min
13200min=220h
220h=9.1 dan glazbe
i sad kad ćeš ti poslušat tih 220 h glazbe odnosno 9 dana glazbe --- NIKAD
Zadnji uredio OuttaControl : 28-12-2006 u 23:45
Bookmarks