Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

USDownload Pitanje

Ostavio bih komp cijelu noć da skida sa rapidsharea sa USDownloadom, problem je sljedeći kako ili šta napraviti da u ovoj zadnjoj verziji USDownloader134b8 nemoram ručno upisivati slova za onaj ticket, jer u pošloj verziji je to radilo bez problema.
    Ako nekoga zanima ima jedan programćić, za automatsko spajanje veze na internetu, npr: u USDownloaderu see namjesti kada skine neki fajl da disconectira vezu, a taj programčić, odmah automatski spoji vezu, a zove se RASMaster.
    Ponavljam ako netko zna da li jet zbog novih plug-insa ili šta je, jer sa USDownloader134b7 ne može se više skidati.
    HVALA

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ctodorov
    Ostavio bih komp cijelu noć da skida sa rapidsharea sa USDownloadom, problem je sljedeći kako ili šta napraviti da u ovoj zadnjoj verziji USDownloader134b8 nemoram ručno upisivati slova za onaj ticket, jer u pošloj verziji je to radilo bez problema.
    Ako nekoga zanima ima jedan programćić, za automatsko spajanje veze na internetu, npr: u USDownloaderu see namjesti kada skine neki fajl da disconectira vezu, a taj programčić, odmah automatski spoji vezu, a zove se RASMaster.
    Ponavljam ako netko zna da li jet zbog novih plug-insa ili šta je, jer sa USDownloader134b7 ne može se više skidati.
    HVALA
    Pa zar nije rapdi (barem .com) opet promijenio ta slova... Ova su drukčija i ne radi onaj automatski upis niti u jednom programu koliko ja znam... Odi sam na neki link pa vidi šta su sad napravili...
    Mislim svaka čast ljudima na trudu, ali stalno dižu tu sigurnost kao da štite ne znam ni ja šta...
    .ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
    MUSIC @ djdevelox.filefront.com

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. C81 pitanje u vezi jamstva
    By turando in forum Benq-Siemens (svi modeli)
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 28-02-2007, 23:48
  2. Firmware pitanje?
    By mladjo in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 08-12-2004, 15:33
  3. pitanje vezano za jezik..
    By pepeljara in forum Motorola
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 21-07-2004, 07:34
  4. entuzijasticko pitanje
    By jay in forum Siemens smartphone