Pa koliko vidim, podforum: "printeri" je premješten u podforum "Stolna računala # Hardware # Periferija"... Jer mene prebaci u taj podforum...
A i pored samog napisa "printeri" stoji ikonca sa strelicom što znači premješteno...![]()
kada kliknem u Digitalna Fotografija & Video forumu na podforum printeri šalje me na hardware u računalima...
to normalno ili???
Seriously?
Pa koliko vidim, podforum: "printeri" je premješten u podforum "Stolna računala # Hardware # Periferija"... Jer mene prebaci u taj podforum...
A i pored samog napisa "printeri" stoji ikonca sa strelicom što znači premješteno...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
aha nisam vidio...Izvorno postao Ico
Seriously?
Da to je normalno. Tako je napravljeno jer je na većini današnjih printera moguće ispisivati i fotografije. Kad bi imali još poseban forum isključivo za printere za fotografije mnoge teme bi se bez potrebe duplirale. Kad je rađena podjela nije bilo toliko sublimacijskih printera na tržištu da bi se isplatilo imati poseban dio samo za njih. Moje je mišljenje da se usprkos pojavi nekoliko takvih modela još uvijek nije ukazala potreba za posebnim dijelom foruma sam za sublimacijske printere.Izvorno postao Compov
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Eto...boljega objasnjenja od navedenoga nema!Izvorno postao Sljaka
Inace redirect printera na dio racunala je dogovoren od samoga pocetka reformi na Digitalnoj fotografiji...tako da nista novo!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks