rade li na tom sve igrice i programi?Izvorno postao Compov
napravili su 3D GUI prije Viste, pogledajte što je operativni sustav i što je praktičnost i vrhunac
youtube video: POGLEDAJTE OBAVEZNOOOOO SVE
http://www.youtube.com/watch?v=Cz_2vKq5cZk
Ako imate mašineriju od kompa skinite si Linux Suse (jedan dvd), u instalaciju odaberite KDE sučelje instalirajte driver za grafu s ove stranice:
http://wiki.beryl-project.org/index....pper/GCDrivers
I XLG:
http://wiki.beryl-project.org/index....ntu/Dapper/XGL
i revolucija je tu![]()
Seriously?
rade li na tom sve igrice i programi?Izvorno postao Compov
ne to je linux... moraš imat sve za linux... ali pogledaj si video obavezno...Izvorno postao ijelec4
Seriously?
a šta ćeš onda koja korist od tog????Izvorno postao Compov
pa možda za radIzvorno postao ijelec4
BTW:fora je kaj se može ekran okretat
A KAJ SAD TI GLEDAS�
LOL nije u tome stvar... stvar je u tome da se može bolje rješiti sučelje...Izvorno postao ijelec4
ma ovo je samo da se vidi i proba, nisam sad mislio da svi pređu na linux... samo stavljam zanimljivnost da nije vista vrhunac... a siguran sam da to mnogi neznaju...
edit: a i to što ifrit kaže... linux je najstabilniji i služi kao server os, viruse prebrojiš na prsteon je dakle filter za viruse... a filtrira samim tim što nije windows
![]()
Seriously?
Postoji možda lista podržanih grafičkih kartica. Konkretno me zanima da li na Intel GMA900 seriji radi
Što se mene tiče, ovo 3D sučelje ne treba nikad ni doći. Najveći razlog stvaranju ovoga je prodaja novih kompova...
e vidi si na linku za grafu... mislim da da... ako je novija grafa zašto neIzvorno postao Dark
samo skineš driver...
Seriously?
već je došlo i možeš to imati... ne nije to razlog... razlog je drugi... a to je da praktičnosti osa nikad dosta... meni bi ovo bilo idealno za posao koji radim...Izvorno postao andrija
Seriously?
fina stvarčica![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ja to ne bi nikad skužio tako i tako![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
baš sam kod frendice vistu gledao sa full detaljima... i onak si mislim isuse kako skoči iskoristivost procesora (ima 3,2 proc) samo kada otvorim ili zatvorim prozor... ili samo stavim miš na onaj bar desno... ušas...
no ste vidili što se radi sa linuxom a iskoristivost je nikakva... evo lik napravio devetminutni review gdje se u to možete i uvjeriti....
http://www.youtube.com/watch?v=PuW9SiA8hNo
Seriously?
OK, ali to mogu i vindozeri s npr. Piv... ma nema veze...Izvorno postao Ifrit
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
ma ok je...super upravljanje makar bi se malo u početku zbunio sa tolikom 3D menzionalnošću.. hehe
Mislim da bi to bilo savršeno za neki jači laptop onako, više poslovno...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
pivom? bome kad ja koristim pivu vidim mnoštvo monitora, a u tim monitorima još mnoštvo virtualnih desktopaIzvorno postao Pharcyde
sa hrpom nenad*ebivih efekata...
Zadnji uredio Compov : 22-10-2006 u 23:45
Seriously?
Znaci i pijan si informaticki orijentiran?... U sumi pijes pivu i hop - monitori lete oko tebe.Izvorno postao Compov
Ti si fascinantan primjerak. :bunny:
šta ti to znači? LOLIzvorno postao Pharcyde
Seriously?
Je samo kaj Windozeri kostaju xxxx kn a dok Linux je free za kucnu upotrebu, s obzirom da moze sve i vise od windoza, te da je jos k tome besplatan, bolji je u svakom slucaju.Izvorno postao Pharcyde
Enivej vezano uz ovo, divno je sve to, sam kaj nisam nigdi videl na kojoj je to konfi te kolko je potrosnja procesora i memorije...
Meni se od Viste dize kosa na glavi, jer jebes ti sva ta sranja od deska, kad ak os radit neke pametnog, onda kita, jerbo ce ovaj umirat s obzirom da ce mu desk zauzimat pola memorije.
Ista stvar me zabrinjava i kod linuxa, kaj koji k ce mi sve te djidje midje, kad su performanse u kurcu.
Doduse sve je to ljepo za kucnu upotrebu, ovo ono, al damn za profesonalce jos nisu izdali OS koji ce omoguciti smooth and fluent work.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
a sta mislite sto ustvari prodaje proizvode
samo dobar marketing!!
vistu ce prvenstveno kupovati neupuceni, neinformirani i laici..kojima treba gotov komp za koji ce sjesti i tipkati u wordu i igrati igrice
njima su upravo i namjenjene sve te 3d i ostale gluposti !
sta to meni donosi vista korisno?!
eventualno par sitnica, kao recimo koristenje usb sticka kao rama
u startu ti pojede 1gb mem
personalizacija mi je bolja u xp
no svatko ima svoje misljenje, tak da ...
linux je opet druga pricha
sorry, malo sam ofF
RoBee
Izvorno postao robee
ne koristi on usb kao ram već može samo kao virtualnu memoriju... a i jako bi spora bila to radna memorija...
Seriously?
Flame Linux vs. Windows je out totalno pa cu ti samo reci da ne kuzim zasto odgovor bas meni, samo kazem da i win moze okretati ekran, no nikasm skuzio lika da on valjda misli o 3d pogledu na tom os-u vec sam mislio plain and simple okretanje slike na ekranu monitora.Izvorno postao Smrt
Ovaj os sam vidio samo u bugu IIRC, nelose, no koliko ljudi znas koji su kupili komp po prvi put i na njemu ostavili/stavili linux?
Skoro nikog, al to je zato kaj su ljudi ne educirani, te uopce neznaju sto da koriste, pa im onda nadobudni prodavaci, prodaju windowse, ili im prijatelji instaliraju crnjak verziju windowsa itd.Izvorno postao Pharcyde
Po meni je linux cist odlicna stvar za nekakvog prosjecnog usera, koji surfa, slusa muuzu, gleda filmove te tu i tam napise neke u wordu, napravi kakvu laganu slikicu i to je to.
Trebalo bi vise promicat linux za home use, nego windowse...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Ak nis, stabilniji je... a meni i vizualno ljepsi nego win.Izvorno postao Smrt
No opet, kad se s nekim user free os-om navikne pitat ce se zakaj ne moze igrat neke igre... Meni je najbolja stvar imat 2 kompa i 2 os-a, npr. laptop je na win, stolni na linuxu...
ma linuxi su zakon, windows je jedna obicna americka propaganda, ko i sve ostalo, linux mi prvenstveno ljepse izgleda od windowsa, samo mi je zao kaj se ne rade igre i za linux i programi (mada su se vec poceli polako radit) ali da se ta proizvodnja malo uveca i ubrza odma bi format c: i instaliral bi linuxe!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Bookmarks