Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 27 od 27
    Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    LG Optimus P350
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Pharcyde
    Ak nis, stabilniji je... a meni i vizualno ljepsi nego win.

No opet, kad se s nekim user free os-om navikne pitat ce se zakaj ne moze igrat neke igre... Meni je najbolja stvar imat 2 kompa i 2 os-a, npr. laptop je na win, stolni na linuxu...
    Da, najveci neprijatelj Linuxa su igre, jer da igre rade na linuxu, briem da bi za par godina bila i te kakva migracija na linux, zato jer bi svi klinci koji su igrali igre na linuxu, nakon kaj odrastu i pocnu se baviti pametnim stvarima, ostali na linuxu, s obzirom na sve njegve karakteristike.

Linuxov najveci nedostatak je kvalitetna podrska za grafiku, jer danas vecina profesionalnih softwarea, odnosno vecina industrije se bazira na grafici, od 2D, photoshopa i obrade fotografija, izrade weba, do 3D renderiranih slika, filmova, igra i profesionalnih MCAD programa, njima svima treba jaka podrska za grafiku, sto niti jedan linux nema dovoljno razvijeno...

Ja bas skidam Mandrivu, pa cu je puknut na drugi disk i imat 2 OSa, vidit cu kak to funkcionira i kakve su mi performanse na linuxu...
    Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
    Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Nokia 5800XM
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sigurno, glavni problem je u igrama, a odmah poslje njega je u školama i fakultetima. Mi na faksu učimo programirati u C# u kojem se može programirati samo za win.
    Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
    Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij

Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. Linux (SuSE) i Palm
    By Mad Scientist in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 31-03-2005, 23:10

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove