Izvorno postao Tin U.
Ocito ti te napustio Flat kabel....![]()
Servis je najbolje rjesenje ili ako si sam upoznat sa procedurom..ali uvijek je preporucljivo kod serviera...![]()
pozdrav svim clanovima,
imam problem s mojim samsungom d500,
na displayu mi nista vise ne pokazuje, samo zasvijetli kada ga upalim i to je to.
mobitel se inace moze koristiti ako znas komande napamet, tj. mogu s njim zvati i mene se moze isto tako dobiti,sve ostale funkcije mu rade.
da li se netko susreo sa ovakvim problemom i sta mi je ciniti?
pozdrav, tin u.
Izvorno postao Tin U.
Ocito ti te napustio Flat kabel....![]()
Servis je najbolje rjesenje ili ako si sam upoznat sa procedurom..ali uvijek je preporucljivo kod serviera...![]()
A i naslov teme je jak... ispada ko da se čudiš da D500 postoji!...![]()
Problem ti je u flat kabelu..na servis... popravak oko cca 600 kn...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
sorry za naslov, vazno da si ti ukapirao moje pitanje...Izvorno postao Symbian FAN
mozes mi molim te reci gdje se u hrvatskoj moze nabaviti povoljno flat kabel za moj model samsunga? zahvaljujem na odgovoru.
Izvorno postao Tin U.
Cijena Flatkabela je 100 - 150 kn ne vise.. + 100-150kn serviseru.
Dobro, ja sam naveo kod ovlastenog servisa...raspitaj se i kod ovih općenmitih servisera... možeš sve popraviti i za 300 kn...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
kod mog frenda koji to radi bi te izaslo 300 kn,to je cijena skoro svugdje
imao sam isti problem kada sam prvi puta imao samsung d500, popravak je bio 70eura, pa sam i odustao od popravke, nego sam si kupio drugi mob. to je inace problem kod vecine samsungovih telefona, zna li neko koji je razlog tom kvaru, ponovo sam uzeo D500 i ako se opet ista stvar shebe onda.......
se desava to i na modelu d600....kolko znam jako je kritican e700...a ostali?
Ne treba bit da treba novi flat, susreo sam se s par slučajeva kada se kopča koja drži flat olabavila i on se malo izvukao. Tako da popravak može izaći 0 kn i nije loše doma provjerit s obzirom da je D500 full jednostavan za rastavit a može ušparat 200+ kuna
Bookmarks