hmm.....
nitko ništa![]()
možda da bude malo jasniji
da li ima nešto tipa siemens gigaset se515 dsl, ali da ima veći domet?
imam PC računalo na lokaciji 1 (kuća)
te laptop sa ugrađenom WLAN karticom na lokaciji 2 (dvorišna zgrada)
udaljenost između tih lokacija je nekih 50-60m sa nekih 5-6 zidova između.
htio bih uzeti maxADSL priključak koji će biti na lokaciji 1 jer je tamo telefonska linija.
kako povezati laptop s tim kompom, a da ujedno na laptopu mogu koristiti i maxADSL bez paljenja tog kompa. što mi sve treba? i da li može bez antena nekako?
hmm.....
nitko ništa![]()
možda da bude malo jasniji
da li ima nešto tipa siemens gigaset se515 dsl, ali da ima veći domet?
treba ti router npr ja u mreži imam gigaset se 555 i njega moraš samo imati upaljenog i ukopčatio ga u tel liniju i to je to
e sad otprilike ovako, treba ti router na lokaciji 1, i na laptopu wifi kartica... onda to dvoje povežeš i to je to... umjesto kartice imaš i usb stick, ali kartica je bolja, probaj naći karticu koja ima antenu sa žicom, radi jačeg signala...
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
jel može on dobaciti signal na ovu metražu o kojoj pričam?Izvorno postao LORRY
znači bolje je uzeti PCMCIA karticu sa antenom(žica) od već integrirane kartice u samom laptopu?Izvorno postao gLemon
ajd dobro prvo ću probati sa integriranom pa ako bude slaba onda moram u nabavku ove sa antenom![]()
Izvorno postao dteskera
ako imaš vidljivost između routera i laptopa nebi trebalo biti problema ni s integriranom karticom![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Bookmarks