nesmije bit na diskovrabale nego na ON a za GPRS nemreš isključit
evo zadnje probleme sa vibracijom sam rijesio,al su tu dosli novi, nazalost![]()
ovak:jel zna ko kak da maknem na mobu ono G, to je mislim gprs upaljen al nikak neznam kak da ga iskljucim...
i drugi je problem to kaj nemrem nikak dobit nesto od nekoga prek bluetootha,prije su mi slalti bez ikakvog problema al sad nejde,ja ga stavim pod discoverble i niko me nemre nikak nista poslat![]()
flashao sam ga tak da to nije problem....
nesmije bit na diskovrabale nego na ON a za GPRS nemreš isključit
A KAJ SAD TI GLEDAS�
puno ti hvalaIzvorno postao Ifrit
![]()
mozes maknuti g ,ima registry hack ,postam ga sutra
Alcatel OT Max--Ericsson T10@T18--Nokia 3510--Moto Mpx200--Siemens C75--Moto C261--Mpx220--Sam D600--N6680-N6131-M600i-N E61i-N2610-HTC Legend-HTC Desire-Motorola Defy-Iphone 4s-GSmart GS202-GSmart Aku A1
ili stavis neki azijski rom. ja iam 1.53 i g se maknulo a i blutut radi odlicno.
e da, imam ja jedno pitanje.tipka escape na mobitelu(popularno zvana tipka sa zavinutom strelicom ulijevo) mi radi super ali enki odredeni proj koristenja.sto mi je vrlo cudno. radi recimo 20 koristenja(brisanja poruka, vracanja na prethodnu aplikaciju/meni) i onda samo stane, ne sredi se s vremenom nego trek nakon reboota. zna li netko zasto?
probaj malo ispuhati ,najbolje bi bilo sa kompresorom zraka,mozda ce biti bolje
Alcatel OT Max--Ericsson T10@T18--Nokia 3510--Moto Mpx200--Siemens C75--Moto C261--Mpx220--Sam D600--N6680-N6131-M600i-N E61i-N2610-HTC Legend-HTC Desire-Motorola Defy-Iphone 4s-GSmart GS202-GSmart Aku A1
ma sigurno nije to. jer kazem, neko vrijeme radi pa prestane i onda nakon restarta radi normalno neko vrijeme. to me cudi.
Uključiti GPRS ikonu u traci sa ikonama:
[HKEY_LOCAL_MACHINE \SOFTWARE\Microsoft\RIL\]
“GPRSNOATTACH”
Izmjeni vrijednost u “0”.
e bi zanimalo kolika je cjena mpx220 u trgovini?ili na tržištu?!![]()
Cijena Motorole MPX220 koliko je meni poznato:Izvorno postao Renata-Sopek
NOVA--------1.490KN------do----1.950KN ovisno o trgovini
KORIŠTENA(uščuvana,sa važećom garanc. i svom opremom)
------------900KN------do------1.200KN !
Hvala!A šta je onda bolje?Mpx200 ili mpx220?
DEFINITIVNO MPX220!!!!Izvorno postao Renata-Sopek
MPX200 JE DVIJE GODINE STARIJI MODEL BEZ KAMERE I NJE NEMA NOVE ZA KUPITI VEĆ DUGO..DUGO...
Kako Kome,da preformuliram..ako ti ne treba smeće od kamere kakvu ima mpx220(najgora kamera među mobitelima)..i naravno ako ti ne treba bluetooth..onda češ savršeno biti zadovoljan s mpx200...koje me dobro služi već dvije godine..možda češ ju naći za oko 500 kuna polovnu..uglavnom sve ovisi što tražiš na određenom mobu i naravno cijena..pozdrav![]()
Johnny
uopste nije stvar do kamere, problem je u driverima za istu, ako nekim slucajem izadje neki prog koji ce to resiti mob ce se preporoditi..ako ti ne treba smeće od kamere kakvu ima mpx220
pozdrav!
eo da ne otvaram topic pa cu ovdje.
shebale mi se opcije na mobu... tj. kad god pokušam uc u bilo sta od settingsa pise "This settings could not be opened". tak da nemogu ni sat, ni zvono, ni bluetooth uključit... baš ništ što je tamo. jel zna mozd kako to rijesit osim reinstalacije wina?
a ak bas nema drugog osim reinstalacije wina onda mi barem recite kako da instaliram tone setter.
hvala
Samsung D900 Ultra Edition 12.9 + Micro SD 1 GB
Hard reset - pritisni i drzi plavu tipku i tipku za paljenje(zajedno) nekoliko sekundi pojavit ce ti se ekran na kojem pise dali zelis napraviti hard reset.Izvorno postao $DJ DYX$
To probaj.
tone setter-> skinuo si ga sa intereneta? ako jesi i ako ti je ekstenzija .CAB onda kopiraj negdje u mob ili karticu i pokreni u mobu sa nekim file menagerom.
Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X
eto, problem riješen. Tome mi je još na msn-u objasnio neke stvari tak da big up for you. svaka čast.
Samsung D900 Ultra Edition 12.9 + Micro SD 1 GB
Bookmarks