mp3 reprodukcija na ovom mobu je možda najbolje kaj je na njemu,kamera je neobjašnjivo loša,kao normale vga...video isto,ništa posebno,aplikacija ima brdo i stalno nove dolaze,ekran je lošiji nego na mpx200
Kupil budem vjerojatno ovaj ...mobitel..ako se ne odlucim za drugoga
Zanimaju me par stvari o njemu...kakva je kvaliteta zvuka(MP3)...kakva kvaliteta slike dok poslikas....i dok snimas video..ili gledas nas mobu....dali je onak ruzna slika..ili se da skuziti kaj gledas
E..i dali se rade stalno nove igre i aplikacije..
THX...na odogovorimakojih bude nadam se bilo..
![]()
mp3 reprodukcija na ovom mobu je možda najbolje kaj je na njemu,kamera je neobjašnjivo loša,kao normale vga...video isto,ništa posebno,aplikacija ima brdo i stalno nove dolaze,ekran je lošiji nego na mpx200
no...a se barem nekak vidi slika..i video?!?!
bi mogel gledati southpark ?!
mislim bi se dobro videl..to mi je najvaznije
Mogo bi gledat 100% ja gledam na mpx200 a slika na mpx220 nije bas tolko losija da nemos gledat.
Resistance is futile. You will be assimilated!
hebemu..kad bi bar mogel videti..kak zgleda...tj kak se vidi slika na tom mobu..jer tak bi htel imati taj hebeni Microsoft OS![]()
e nebrete nikak poslati sliku kak zgleda!??
http://www.mobileisgood.com/motorola..._pictures.html
slike slikane kamerom od mpx220
nisu slike savrsene..ali ono...dalo bi se progurati..sam kak se to vidi na mobu..to mene zanima...a gle...ja se dvoumim izmedju SE K750i koje mu je slika jebote za bogove...pa
nokia 7610(simbian) nisam videl slike....i ovaj mob...hebemu e nikak da se odlucim...
Pa uzmi mpx(mpx300)
koji ne postoji![]()
May the Force be with you!
kako ne postoji?Izvorno postao IvLajec
ajde reci kad je to izaslo===================pa vodila se rasprava o tome
Pa imo si ga u oglasniku 330eura pogledaj na motorolinim stranicama.
šta ne postoji,prodavao se u zadnjem oglsniku...po 2300kn i mj. dana prije toga
Pa to sam i ja reko a covjek nevjeruje.
ok,sorry decki..ispricavam se valjda sam ja krivo shvatio.moj bed
pa svi smo mi ljudi svi grijesimo.
nego preporucite covjeku sta da uzme
ma hebo vas..postoji ili ne!?![]()
inace svidja mi se taj mob..ima bolju kameru??! barem?? i kakva je slika..
i na kraju ak ne budem zel valjda 6680..ali me zanima ovaj vas taj mpx300..
E i dajte sad na kraju hebemu recite koji da hebeni mob zemem)
6680....pa ova motorola 220....ili ova 300....ili neki 8 mobitel..
AJD THX
e i nema nigde kupiti.u ducanu...mpx300..jer meni bas i nije lepo kupovati od ljudi u oglasniku..jer pitaj boga od kud njima to..a i ak crkne sam jebal jeza..INACE MOB JE ZAAAKON)
evo ja sam zvao čovjeka za mpx300 sav nabrijan da ču ga uzet ali ništa,lik kaže da je prodano a imo je 2 komadaIzvorno postao IvLajec
sve mpx300 su testni modeli telefona i totalno su nepouzdani. čitao sam o tome na stranim forumima jer sam se i ja za njega zanimao. kažu da je mobitel nedovršen i nestabilan i software-ski i hardware-ski. baterija mu je užasna (ni jedan dan). sve u svemu ne preporučujem uzimanje ovoga mobitela, čak i ako ga ima za kupit kod nas, u što čisto sumnjam, al eto kad kažete da ima onda sigurno ima.![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Ko voli nek izvoli ili ko ima viska para nek kupi.
a hebemu...kaj mi onda ostaje da kupim...ovaj 6680 ili taj mpx220..
a ima jos koji dobar mob s windows OS-om...ali da ima bolju kameru i bolji ekran!?!?
jer sam videl da ima i od t-mobila..neke mobitele..i jos par nekih...
uzmi MDA compact,ili MDA 3...............to su odlicni uredaji,PDA+Mobitel,a za daljne informacije njima obrati se korisniku mach1
a kakva je tam slika!??..jer ja ocu dobru sliku..ne neki kumer..kak velite da je na mpx220..
Bookmarks