One iz "vana" su brandirane na matičnu mrežu ovisno iz koje zemlje dolaze,pa ti zato preporučam Italiju,opće je poznato da kod njih bez obzira na mrežu mobovi nisi (90% slučajeva) lockani!![]()
zanima me dali je 6234 zaljucana na vip i jesu li one na ''crno'' iz vana zakljucane ili ne?
Hvala !
RoBee
One iz "vana" su brandirane na matičnu mrežu ovisno iz koje zemlje dolaze,pa ti zato preporučam Italiju,opće je poznato da kod njih bez obzira na mrežu mobovi nisi (90% slučajeva) lockani!![]()
hvala
steta sto se ne mogu otkljucati![]()
RoBee
Mogu se otključati,ko kaže da nemogu,otključava ti ih lik u Beogradu (ko je u điru zna o kome se radi) ali naplaćuje 100EUR-a po mobu. i čeka se otprilike
dva tjedna------PA VIDI DALI TI SE ISPLATI.![]()
Mislim da je 6234, bez obzira di ju kupio zaključana na vodafone...![]()
ipak je to verzija samo za njih...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
6234 kod Vodafone Italia provjereno nekodirana, u kompletu sa slušalicama 299,00 Eura
moze se otkljucati i u hr
u vip-u....cijena 498kn!
RoBee
i ne samo on , to vrijedi za sve mobitele iz njihove ponudeIzvorno postao robee
I za sve mobitele je 500 kn???
da....al oni to tako rade da kad ti platiš... oni dobe kod od vipa koji ti onda ukucaju u mob.... tako da mislim da se ne gubi garancija al nisam 100% siguran.....nije to otključavanje ko kod unlockera.....nego onako kako mi inaće radimo bb4 nokie putem kodovaIzvorno postao konan1
![]()
joj sto je ckup taj brojchek
a glupo mi je prelaziti na vip kad simpu koristim godinama..tak da...
RoBee
a zas uopće kupuješ taj 6234, kad je to ista stvar kao i 6233 koju već imaš?Izvorno postao robee
a po meni i lijepši 6233 i nebrendiran od strane operatera
nije za mene )
svoju 6233 prodajem, i trebam kupiti jednu 6234 ali ne za sebe...
sebi jos ne znam sto cu...
RoBee
Jesi čuo za prenosivost broja?Izvorno postao robee
Da, može prenjet broj... ali je pitanje koliko mu se to isplati, tj koliko je ljudi koje on zove na 098 a koliko na 091 ??Izvorno postao sms freak
No nećemo sad Off...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
zamjeni maske s 6233 na 6234 i obrnuto
nece iciIzvorno postao mirDA
![]()
RoBee
Bookmarks