zanima me da li je to zakljucan model na vip(vodafone)?
moze li se otkljucati?
zanima me da li je to zakljucan model na vip(vodafone)?
moze li se otkljucati?
Da... 6234 je izvedba 6233 za Vip(vodafone)...
Ako je mob zaključan kao i 6233 BB5 -icom (kao i 6280,N80...), onda jedini način da ga otkodiraš je Dejan iz Beograda...
E sad, dal se isplati...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
naravno da se ne isplati ako je tako..
mob mi puno bolje izgleda od 6233 pa sam mislio.. ma znas vec
thx, pozz![]()
Meni pak 6233 puno bolje izgleda... pogotovo crni...![]()
![]()
![]()
Ma nema problema... kužim te...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Hehe, o ukusima se ne raspravlja, ja sam mislio da takvog covjeka nikad necu susresti i da je model promasen, ali ocito nije...Izvorno postao mmiillee
![]()
Zadnji uredio RS4 : 21-10-2006 u 14:06
mislim da si ti mmiillee jedini koji misli da je 6234 ljepshi od 6233..
6233 jako ljepo izgleda, a 6234 nebi kupio da je predzanji mob na svijetu
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
mob bas lijepo izgleda.. i da ljepsi mi je od 6233
svidja mi se izgled tipkovnice i super mi je izveden vrh telefona (nastavak plastike od ekrana). mob mi izgleda klasicnije od 6233 i s tom srebrnom bojom je![]()
tehnicki su slicni(isti, osim sto je ovaj kodiran)..
jos da je symb, bio bi garant moj![]()
neću mnogo tlačit pa da vidim dali je tko došao do informacija o jeftinijoj usluzi dekodiranja 6234-ice...naime kupio sam mob preko cure koja ga je uzela na pretpaltu a ja živim i koristim tj.želio bih ga koristiti u BiH...hvala na čemu već
sad se može otključati kod lokalnih unlockera sa opremom, ali i dalje ne možeš ti sam preko nekih već dobro poznatih nokia kalkulatora. al cijena nije više ko nekada, i ne mora se nositi kod dotičnog dejana.
Bookmarks