Mislim da je po nekoj logici SDIO,ali stvarno ne znam gdje kupiti,kupio bih i ja da znam gdje i da nije bas prepreskupo.
Kao sto gore pise, gdje kupiti navedeno?
Sa oko 1 gb memorije?
Jel to ide u sd utor, ili mora biti sdio?
Hvala i LP
Mislim da je po nekoj logici SDIO,ali stvarno ne znam gdje kupiti,kupio bih i ja da znam gdje i da nije bas prepreskupo.
Ako slucajno kod nas nades za kupiti, dode oko 1000 kn (SDIO), dok je vani do 700 kn.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Vidio sam je u jednom ducanu u Londonu i bila je 43 Funte
Tko rano rani, zajebo je pjetla
preprepreskupo.
vidio sam nedavno je neki tip na newsima prodal 256mb + wifi za 200tinjak kn.
ovo je turbo preskupo
Ma nema veze cijena ako je potrebna - gdje ima toga kod nas?
BTW to je isključivo SDIO kartica (format) ili ima i drugih (npr SD micro + adapter..?)
gdje si to vidio?Izvorno postao rospaya
btw. lik na newsima je prodavo za 400kn
Da, taj lik nije znao koliko to zapravo kosta (bio sam s njim u kontaktu) i kad ih je prije bilo po ducanima kostale su oko 1000 kn.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
to te pitam,gdje po dučanima? kojim.
Kod nas nigdje, a na webu preporucam www.expansys.com (neki kazu da ne salju u HR, no meni je sve bilo uredu).
www.gadgethive.com
Bookmarks