6680 ti je manja i ima bolji ekran mislim da su ti to jedine razlike![]()
Sto uzeti izmedu ova dva mobitela?
Kakva su vasa iskustva sa istima?
Koji radi bolje fotke?
Hvala
Zaboravih jos pitati : kakvo je efektno trajanje baterije kod ove dvije nokie??
6680 ti je manja i ima bolji ekran mislim da su ti to jedine razlike![]()
Nije samo to. 6680 ima i prednju kameru za video pozive, bljeskalicu i aktivno stanje čekanja, ali je 6630 malo brži.Izvorno postao saniboj
Baterija ovisi od mobitela do mobitela. Nekima baterija traje dan-dva dok nekima možda izdrži i do tjedan dana (uz slabije korištenje)
Fotke su iste 1,3mpx relativno kvalitetne u odnosu na druge 1,3mpx, Symbian Os isti, moja iskustva su da je 6630 malo nezgrapan za držanje u ruci, dizajn bolji kod 6680, moja preporuka ako nađeš 6681, sve isto ko i brat 6680 osim što nema umts kameru koja ti ni netreba, relativno jeftinija i rjeđi model.Izvorno postao mach
6630 je puno jeftiniji ali ja bi preporucio 6680 jer mi se vise svidio a mislim i da je brži(nisam siguran)
Ja bi se odlučio za 6680 jer je noviji model, ima prednju kameru, ima blic za zadnju kameru i pokolpac...
Bez obzira što sam koristio 6630, odlučio bih se za 6680... Ipak je noviji mob, makar je možda malo sporiji...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Moj brat je koristio 6680 i 6630 i bolje se pokazao 6680.
6680, nema dileme
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
Koristio sam oba, i razlike su zanemarive (256k ekran, video call kamera, blic i active standby kod 6680). Uzmi 6630, a ako nadjes povoljnu 6680 (koja je max. 200 skuplja od 6630) uzmi nju.
Testis unnus, testis nullus!
razlika je otprilike 1 godina. pa valjda nokia nije nazadovala u toj godini nego je išla naprijed.a razlika u vanjštini je kao mala
? pa samo razlika u displeju je kao SE-Z530 i SE-K750i. neću dalje , ionako ne mogu biti nepristran. ajd , SE-P900 i P910. nemojte svašta pričat
jel neko od Vas koristi Video pozive?
Zadnji uredio AutoXpert : 06-11-2006 u 23:15
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Malo nas koristi video-pozive. Pokrivenost je još uvijek užas jedan! Baš sam prije 2 dana putovao iz Zagreba, 3G signala nestane odmah čim se prijeđu kućice u Lučkom (VIP-ov 3G signal).
Ja sam također posjedovao oba mobitela, prvo 6630, i još uvijek 6680. Po meni, razlike su stvarno minimalne. De facto pa bih ti savjetovao-kupi onaj koji za tebe ima bolji dizajn, jer softverski su 95% slični.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Razlika je 4.5 mjeseci. Display je isti (razlika u bojama je kozmetička).Izvorno postao AutoXpert
je kozmetička 65K i 256K?
Sljaka!
Da, kozmetička je, totalno beznačajna za krajnjeg korisnika. Običan marketinški trik. Imao sam oba mobitela, i to dugo, pa mislim da to mogu tvrditi. Tek ekrani sa 16 milijuna boja (kao moja E61) donose vidljivu razliku.Izvorno postao AutoXpert
ok , onda ću ti vjerovat na riječ![]()
Sljaka!
66806630 je malo slabija
brat je imao 6680 i bio je zadovoljankamera je ok, ima bljeskalicu, 64mb karticu, relativno je brz, ekran je velik, baterija traje otprilike dan, dva (moj buraz je dosta visio na telefonu i tipkao sto poruka dnevno), imaš dosta softwera za njega...
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Bookmarks