Bok, ja sam novi na ovom forumu i u dig. fotografiji.
Kupio sam canon a 530. zasada je dobra. pocetnik sam i prvi put imam vlastiti digitalac. prije sam slikao sa digitalcima (zanemarivo) tako da iskustva imam napretekoduvjek sam htio imat fotoaparat (imam jedan 25g star i svaka druga slika uspjeva tak da je vise stet nego koristi). dali mi možete reći što mislite o tom fotiću. budžet mi je bio 1000kn (platio sam ga 1200kn + kartica 256 77kn) mal sam više izbuljio. dal ije to bila dobra opcija ili sam mogo naci i nesto bolje (u 9. mjesecu ove godine).
Sto se mene tice fotic je super, macro je dobar (bez flasha jer baca sjenu) ima 4x zoom (4x digitalno, meni nevažno jer su onda slika shugave). ima dosta modova snimanja i tak. jedino mi je bed sto nema izmjenjivi objektiv (jedini u a500 seriji) i imanje mogućnosti na onom kotačiću. cak i a510 ima vise funkcija.
sry sto sam se raspiso.
Recite sve sto mislite o njemu; mane, prednosti, pohvale, negativne reakcije.

oduvjek sam htio imat fotoaparat (imam jedan 25g star i svaka druga slika uspjeva tak da je vise stet nego koristi). dali mi možete reći što mislite o tom fotiću. budžet mi je bio 1000kn (platio sam ga 1200kn + kartica 256 77kn) mal sam više izbuljio. dal ije to bila dobra opcija ili sam mogo naci i nesto bolje (u 9. mjesecu ove godine).
Odgovori uz citat

Bookmarks