Daj ga upali u bootloader modu (pritisneš i držiš * i # dok ga pališ) pa kad ti se na displayu ispiše koja je verzija bootloadera prepiši koja je pa javi.
Inače, mob radi i dalje ili se ne pali više?
Evo ovako:
Trebam pomoc jer vise neznam sto da radim. Mozda i nisam radio sve kak treba al evo, pomoc je jako, jako nuzna. Unaprijed hvala!
Skino sam s neta "p2k_driver_2.9" i pojavilo se par wizarda i ja fino instaliro. Nakon toga skino "P2KTools_0_8_3_255" i lagano prcko po mobu i naravno nes zajebo i odlucio sam probat napravit flesh iako nisam znao sto je to. Slijedio sam upute s neta i otiso na "www.bluedevil.com.hr" i tamo skino "R374_G_0E.42.10R_PDS005_LP0039_DRM0001_JPJAVA_G_0 E_V3_01_10R_GSMV3xxT677GA164_1FF" i preko "RSD_LITE_3_2" kreno korak po korak kak je opisano na bluedevilovoj stranici. I nakon sto mi prepozna mob i ja ucitam monsterpack kliknem start i ono mi izbaci "Internal error while programming phone". I pod result pise "FAILD".
Sto da radim???
i da, mobitel je motorola V3 nekoc bio Vip sad dekodiran i stavljena kartica t-mobile.
Daj ga upali u bootloader modu (pritisneš i držiš * i # dok ga pališ) pa kad ti se na displayu ispiše koja je verzija bootloadera prepiši koja je pa javi.
Inače, mob radi i dalje ili se ne pali više?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Probaj prvo flashat sa nekim drugim flashom, i to fullflashom,a ne monsterpackom (vidi da bude i što novija verzija; slovo koje je iza po abecedi označava veću verziju flasha)
kad ga palim držim * i # i zatim stisnem onaj crveni za paljenje. tipkovnica zasvjetli i onda se ugasi i ništa.
a ako ih pustim ranije upali se normalno.
sta radim krivo???
a mobitel radi tak da i nije najneophodnije da fashiram al...
Ajde na MSN da to sredimo.
ljudi puno hvala svima koji su se potrudili pomoć.
problem je riješen. nije bilo ništ s mobom, komp je u qurcu. sad sam se preselio na bratov i probo opet sve iz početka i sve šljaka. stavio sam "GH0ST_F4C3_N3W[B3TT3R]_MP" i sve je u redu. hvala još jednom.
![]()
Hehe,i kako ti se sviđa moj MP?Izvorno postao [boki]
Ako trebaš bilo kakvu pomoć samo se javi na PM ili MSN.![]()
pa za sad je OK, al mogo si i ostavit koju melodiju. da ono... na pocetku imam sta za zvono dok ne sredim sve
Hehe,inače je svima cilj dobiti što više slobodne memorije,pa sam zato to tako napravio.Izvorno postao [boki]
![]()
ipak imam pitanja.
sto me ono trazi kad idem na igre?
i zasto se samo prekida snimanje video kamerom?
To je normalno da samo prekine video snimanje,tako je na svakoj V3,kada pređe maximalnu dužinu snimanja samo prekine. A za igre šta traži?? Može malo više informacija???Izvorno postao [boki]
Bookmarks