jel imaš usb 2.0
Flesao sam neki dan v360 s Yuetom 1.6 i sve je bilo ok do jucer kada se mob ugasio i poceo se paliti ekran (bijeli) i gasiti, izvadio sam bateriju upalio i flash modu i pokusao flesati s RSD lite 2.8 krene flash "creating image file" i nakon toga flash faild.
I sada do stavim bateriju mob sam ide u flash mod.
jel imaš usb 2.0
Da, na istom kompu sam više puta fleshao isi taj mob.
mislim da je problem baterija! kad flashanja baterija mora biti puna!!
Izvorno postao GoGs
da, i možda bootloader, nisam siguran ali mislim da može biti do njega.....
mislim i ja da ti je do baterije
imam i ja slican problem
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=26403
"I'd rather die than be trapped in a living hell..."
Ali da mu je baterija slaba onda bi pisalo Battery Low i još nekaj zaboravio sam kaj, bar tako signalizira RSD!Izvorno postao GoGs
EDIT:
Sad vidjeh kod ive: Battery Low-Cannot Program
ztopolnj daj napiši kaj ti piše koji ti je bootloader da nisi greškom stavio Yueta 1.6d
ak nije do baterije, onda je 100% do bootloader-a... i R4513 imaju jedan bootloader koji pravi probleme kao onaj na TRIPLETSIMA nekada....
Ne znam što je bilo ali evo proradilo je,flesao sam s nekim v360 MP (točno : R4513_G_08.B7.56R_A_PDS00C_LP0039_DRM0101_JPJAVA_G _08_V360_06_00_34R_SE6160AXXF10BE_1FF.shx) s MultiFlashFlex je prošlo nakon toga tek s RSD-om,mislim da nije baterija jer sam je napunio jucer, bootloader je bio dobar (08.A0) jer je mob radio 2 dana pa tek onda pop......
Ali mi nije jasno zašto je sam ulazio flash mod cim sam mu stavio bateriju.
Ali bitno na radi, hvala na odgovorima.
Problem je bilo što s RSD-om nije išlo konkretno nakon "creating image file" je flash failed, pa sam probao s drugim u normalnim uvjetima koristim samo RSD.
Evo i ja imam isti problem
Jednostavno nece prihvatiti YuetMod 1,6 - ubiti, nece NISTA prihvatiti!!! za sve pise nesto kaj ja ne kuzim, evo na slici je kaj pise kada stavljam YuetMod 1,6![]()
a na mobu pise sve onako normalno, samo ispod onoga R4513....... pise Code Corrupt![]()
Boot Loader je 08.A0
SW Version : R4513_G_08.B7.56R_A
Molim Vas za pomoc posto me ovo nazicao frend da mu napravim i ja mu shebo mob... a radio sam to na svom, ali tamo je sve islo jako glatko
i prilicno je hitno
hvala
![]()
radiš sa krivom fileom...Izvorno postao _ivo_
stavi flash koji si i sebi stavljao
Pokušaj staviti neki drugi MP pa tek tada Yuet 1.6.
stavljam isti flash, YuetMod 1,6Izvorno postao Inovator
cijeli postupak dodje do "Phone[0000] Flashing Code Group 1" i onda stane i pojavi se ono kaj je na slici i onda se opet resetira, tj. vrati se na normalu "Connected"...
nece niti sa MrHallowIzvorno postao ztopolnj
sto ciniti?
ima tko original vodafone flash?
sada sam nasao neki reflash...
radi sve isto samo sto je "Flashing Code Group 4" - i dodje do 76% i onda opet stane i ista greska
EDIT: sad sam vidio da je ovo samo "jezicni" reflash.. ipak, nece niti to![]()
Daj ponovo pošalji sliku ali pokaži kaj piše na kraju!Izvorno postao _ivo_
U stvari probaj staviti ovaj MP
probao sam sa ovim kaj si mi rekao i opet ista stvar, dodje do 9% i opet isto![]()
![]()
flash ti ne prolazi kak se spada. upali ga u bootloader modu i vidi koji je bootloader i jeli sve ispravno pokazuje.Izvorno postao _ivo_
pa niti ne mogu nikako drukcije upaliti mobitelIzvorno postao GoGs
stalno je u bootload modu i trazi novi soft, valjda je zbrisao stari kad je poceo stavljati novi ali ne moze staviti novi
ovo stalno pise na mobu :
"Boot Loader
08.A0.
SW Version: R4513_G_08.B7.56R_A
OK to Program
USB Transfer Mode"
ja prakticki nista niti ne mogu sa mobom dok ne ubacim novi soft, ali ne prihvaca niti jedan![]()
ajd probaj flashati sa nekim drugim monsterom, a ne sa yuetom! ja sam tak rješio problem na jednoj v360Izvorno postao _ivo_
probao sam sa MrHallow i sa nesto Spade...Izvorno postao GoGs
![]()
Bookmarks