Eto,namjeravam kupiti kjuteka pa ako ga netko ima neka podijeli svoja iskustva sa njim.
Hvala!
Eto,namjeravam kupiti kjuteka pa ako ga netko ima neka podijeli svoja iskustva sa njim.
Hvala!
Alcatel OT Max--Ericsson T10@T18--Nokia 3510--Moto Mpx200--Siemens C75--Moto C261--Mpx220--Sam D600--N6680-N6131-M600i-N E61i-N2610-HTC Legend-HTC Desire-Motorola Defy-Iphone 4s-GSmart GS202-GSmart Aku A1
Sve najbolje, osim za joystick i tipkovnicu, no u zadnjih tjedan dana koristenja naviknuo sam se i na njih.
Wifi funkcionira super, a nezasticenih mreza ima hrpu.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
koliko kn?
viodio sam cijenu na netu 3300 kn? to je to ,jel?
Alcatel OT Max--Ericsson T10@T18--Nokia 3510--Moto Mpx200--Siemens C75--Moto C261--Mpx220--Sam D600--N6680-N6131-M600i-N E61i-N2610-HTC Legend-HTC Desire-Motorola Defy-Iphone 4s-GSmart GS202-GSmart Aku A1
Tako nesto, nisam siguran.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Nakon ove motorole mpx što ju imaš ti bi opet neki smartphone...svaka čast.
Ja bih na tvojem mjestu radije uzeo neki PPC sa gsm modulom poput compacta ili varia nego opet neki smartphone.
Jednostavno više ne volim vidjeti WM 5 na mobu bez TS-a, nekako imam osjećaj da su nepotpuni (što i jesu)
PPC i Smartphone su previse razliciti i nikako ih ne bi trebao usporedivati. Smartphone je bas mobitel, praktican i malen, sa puno mogucnosti u tako malom kucistu, dok je PPC stroj za rad, koji se mora puno vise cuvati i ima totalno drukciji sistem rada.
www.gadgethive.com
Ma znam to, imao sam ja svašta, WM smartphone, palmove, symbiane...Izvorno postao rospaya
Samo velim da su mi WM u smartphone inačici nekako nezgrapni.
Bookmarks