Freakovi!
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Freakovi!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
snimite onog skroz desno!!
A jesu manekeni...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ako znate kineski:
http://www.coloryou.com/6688/new/party1.htm
a ima i jos slika..
)
--
. [Lejzermaster]
Ma baš mi ih je žao... to je škvadra koja nema kaj radit (ono nema cura, sexa, alkohola, rock n rolla, brze vožnje i....) pa su osnovali klub SL45, a čim se netko usudi kupiti novi mob izbace ga iz kluba...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
e, zato kad bi po viki-jevoj preporuci party napravili Mi domaći - Bilo bi Hrpa pive i Slike Sl-ova ne bi bile dostupne jer bi ih stavili u vrecu da se ne smoce:-)
Ili bi ih slikali ali sa puno korisnijim stvarima oko njih npr.Linije - da SL i nečem na partiju služi, i tako to...alsam ga na**o...
hehe - pa oni ih moraju na uzici imat DA IM NE POBJEGNU:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
mrak nad mrakovima!
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Evo jedne nove slikice na pomalo zastarjelu temu
![]()
--
. [Lejzermaster]
ludjaci... svi su isti ti zuti...![]()
izrazito fanatičan narod...
maraschino - PTICICA
Hehe.. ima cura.. kad malo bolje pogledas zadnju slikuPoslao: whiteboy
Ma baš mi ih je žao... to je škvadra koja nema kaj radit (ono nema cura, sexa, alkohola, rock n rolla, brze vožnje i....) pa su osnovali klub SL45, a čim se netko usudi kupiti novi mob izbace ga iz kluba...
![]()
--
. [Lejzermaster]
...ma to su oni pobrali prolaznice zbog WB komentara...![]()
da, vidli su kaj pišemo o njima i platili nekim ženama da s djecom poziraju... uvalili im dva telefona i to je to...![]()
...ak' se bolje zagledate vidite da su to u biti makete (čak nisu imali muda pozvat' prave)...![]()
Bookmarks