Ovaj prvi mi izgleda kao samsung D600, dok me ovaj drugi jako podsjeća na Kg810, pogotovo dok je zatvoren...kad je otvoren, razlika je u tipkovnici (Kg810 ima unutarnju tipkovnicu na kalup Kg800)...
KE260
zasad se nezna ništa više osim izgleda i da će imati kameru i BT... Kažu da bi se u prodaju trebao naći početkom idućeg mjeseca...![]()
Ali me nekako podsjeća na Samsungove modele...
VX8600 - preklopna "čokolada"
Samo me zanima dal će se ovaj VX8600 pojaviti i kod nas... ali nekako sumnjam...The American operator Verizon Wireless has announced the release of a mobile phone LG VX8600. This is the “Chocolate №2”, the version with EV-DO. Late in July the operator released LG VX8500 – a version for CDMA networks supporting EV-DO high-speed data transfer standard.
Unlike the VX8500 slider the new phone is packed in a clamshell form. It is equipped with an MP3-player and buttons to access V CAST Music service and MP3-files.
The phone is equipped with a 1.3-megapixel camera, an expansion slot for microSD cards and Bluetooth interface. On a single charge the VX8600 lasts for 220 minutes in the talk made and 398 hours standby. The sales are already on. The recommended price after all discounts and on a 2-years service plan is $129.99.![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ovaj prvi mi izgleda kao samsung D600, dok me ovaj drugi jako podsjeća na Kg810, pogotovo dok je zatvoren...kad je otvoren, razlika je u tipkovnici (Kg810 ima unutarnju tipkovnicu na kalup Kg800)...
Bom Chicka WahWah
Da, i mene podsjeća na D600...
A ovaj drugi me samo malo podsjeća na KG800...
Jedino neznam što znači "EV-DO" kod tog drugogo moba... čemu to sluši? Zna tko?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ništa posebno od mobaća,nekak su izfurani
Bookmarks