Lijepo, lijepo, jedino nisi morao otvarati novu temu za ovo, mogao si se nadovezat na onu prijašnju...
Drago mi je da postoji nade da BenQ-Siemens ne propadne, a ako ovo proizvedu mogli bi i uspjeti!
Ovako,dame i gospodo!
Upravo sam dobio dojavu da mobitel o kojem smo već rasparavljali:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=30044
UOPČE NIJE NIKAKAV KONCEPT,REALAN JE, STVARNO ĆE IZAČI U PRODAJU 2007. GODINE!
Proizvest će ga BenQ,imati će tvrdi disk,i sve ono što smo vidjeli na slikama!
Postoji mala nada da bi taj uređaj pomogao BenQ-Siemensu ka iznenadni spas!
Inače sam to pročitao na www.club-siemensu.com koji je "zatvoren" osim foruma,na kojem se još piše.
Evo linka:
http://www.club-siemens.net/forum/vi....php?tid=53519
Ajde da čujemo komentare!!![]()
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Lijepo, lijepo, jedino nisi morao otvarati novu temu za ovo, mogao si se nadovezat na onu prijašnju...
Drago mi je da postoji nade da BenQ-Siemens ne propadne, a ako ovo proizvedu mogli bi i uspjeti!
Izgleda mi kao jedan preogroman korak... I da će izaći već za nekoliko mjeseci... Hm...![]()
Ok,no nisam mogao odoljeti a da ne napravim novi thread.
Nego daj stavi slike od njega ovdje jer ja neznam.
I ja bih predložio da se ovo stavi sticky jer bi trebali pratiti ovo.
Tko kaže da će izaći za nekoliko mjeseci?Izvorno postao frish-KI
nemogu ga zamisliti u rukama, nekako je nestvaran...ali kad izađe![]()
![]()
- Red-Gsm.net -
Baš ni ja izgleda mi ko cigla,ali kako kažeš kad izađe biti će bomba!!![]()
dao Bog i ljudi...izgleda kao prava revolucija,vidjet ćemo...
Također, i BTW,to je današnja vijest ako ste pogledali na club-siemens link.![]()
The launch date is currently +/- 3 months, but should be available for mid 2007 hopefully. We know that BenQ (not Siemens) stick to their release dates.Izvorno postao frish-KI
jorgen s club siemensa
- Red-Gsm.net -
Evo slike za one koji prvi put čuju za "THE BLACK BOX".
![]()
To je tek relativno,moraž podrazumjeti da bi to mogao biti spas za BenQSiemens pa da neće sigurno ubrzavati.Black Box Izgleda 10 godina ispred vremena!
....ako ga ogrebem idalje će radit??
- Red-Gsm.net -
LOL,dobro pitanje!!!
ovo je benqov proizvod, siemens nije imao umješane prste na ovom mobitelu![]()
osim harda, šta će još imat zna netko?
- Red-Gsm.net -
Izgleda predobro, no pitanje je koliko je to praktično...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
je,telefon(ako ga tako mogu nazvati) izfgleda super...ali za njegov uspijeh je potrebno puno vise...za pocetak odgovarajuca cijena!!! a to ce koastati sigurno preko 1000E
trebala bi biti cijena nekih 700e priče seIzvorno postao raky_b
- Red-Gsm.net -
sumnjam de ce to uskoro u prodaju.previse je futuristicki...![]()
![]()
![]()
Stvarno dobro izgleda... ali ko što Zmija reče, izgleda futuristički, i pitanje je dal će to stvarno tako brzo doć na tržište....
A ako je cijena 700eura (ko što je RedkinG napisao), onda je to stvarno dosta para... Ali je pitanje još kakv će soft puknuti u to čudo od moba...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Izvorno postao smogovac
MOJ ZIVOT DOBIVA SMISAO...PHEHEHHEHEHE![]()
![]()
Odlicna ideja, ali kako ce to sve funkcionirati. Glatka crna povrsina najavljuje to da ce taj mobitel biti pun otisaka prstiju, veca povrsina prikaza slike da ce biti vise ogrebotina, a i moram postaviti jos jedno pitanje... Od kojeg materijala ce biti to kuciste? Da bi bio ugodan rad taj materijal ne smije biti tvrđi od danasnjih touchscreena na ppc, a ako tako bude tesko ce proci neostecen nakon nekog vremena koristenja... Iako je taj jorgen najavio da ce se taj mobitel naci u prodaji nekako sumnjam da ce biti bas u obliku ovoga sto smo do sada vidjeli.
To sam već spomenuo - bit će problema sa ergonomijom...
Inače, ne mislim da će se lako ogrebati, jer će valjda raditi kao i recimo LG čokolada ili Samsung E900 (infracrvene tipke) - no odavde su već i poznati problemi što se tiče praktičnosti takve izvedbe tipaka - počevši od toga da će se licem tjekom razgovora nešto aktivirati slučajno (ili prekinuti poziv npr.)...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Govoreći o futuristički...Izvorno postao zmija
Prije su i procesori od 2GHz bili futuristički i vidiš kak su brzo došli...![]()
znači, samo za coolere i ledene face...Izvorno postao whiteboy
tako je.pitanje je kako ce ljudi prihvatiti takav dizajn ispred vremena i sta ce inovativno utrpati unutra.Izvorno postao Ico
Bookmarks