Zujanja ćeš se riješiti jedino kupovinom novoga venta, čišćenje prašine ti neće pomoći
najme nikako da ga se riješim očistio sam ga i još uvjek mi zuji...koji su vaši načini rješavanja prašine s ventilatora?![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Zujanja ćeš se riješiti jedino kupovinom novoga venta, čišćenje prašine ti neće pomoći
tako je i meni zujao, zujao... i zapravo još uvijek zuji bez obzira kaj sam ga čistila i otvorila kutiju. rekli su mi da mi treba nova kutija![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
meni na grafi tako zujio, i tako par mjeseci, i evo nekidan crkla grafa![]()
meni zuji na procu![]()
jel zuji iritantno ili??? daj snimite zvuk pa uploadajte..
Seriously?
pa svako jače zujanje je samo po sebi iritantno. kakave veze ima to jel zuji iritantno?! ne kontam
biljnog ulja malo unutra... ili onog za šivaće mašine.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Izvorno postao XLR8R
![]()
![]()
![]()
ček.. ti to ozbiljno?![]()
da...ulje za finu mehaniku....
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Pa da..
Ako nije prašina ili nešto izvana, onda je iznutra. Skineš elisu očistiš i kapneš malo bagatovog niskoviskoznog ulja (ako se dobro sjećam)..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
mislim da mi je jednostavnoije kupit novi 50kn sim tam...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Meni vent na grafi zuji i to fakat glasno, i to samo 5 minuta od početka paljenja kompa, poslije je dobro, svi drugi su ultra tihi, a i grafička je nova, nije stara niti 3 mj.
Zašto na početku zuji, a kasnije je dobro?
Imao ja na starom kompu problema s ventom koji je hladio procesor, podmazivao, čistio, ništa, onda sam nabavio jedan onakav kakvih ima u napajanjima, malo improvizirao i sad je super tiho![]()
![]()
bolje je kupiti malo skuplji i kvalitetniji vent, nego dati novce za nešto što će ti opet crknuti nakon par mjeseci, a u međuvremenu ti može sj* komp totalno.Izvorno postao Ifrit
ah da... ne usudim se ja to raditi. ja sam sva trampava. tog ulja bi bilo svugdje samo ne po ventuIzvorno postao XLR8R
![]()
ovaj ventilator ima više od 2 godine a platio sam ga 50kn i dobro hladi a odkad zuji temperatura ne prelazi 30 stupnjeva... al ipak kad ovaj krepa ili meni pukne film kupim si ZALMANA i mje muke su riješene....
A KAJ SAD TI GLEDAS�
papst 80mm, 9db, 110kn
RoBee
meni je zvucalo kao da netko hrce... kako me izivciralo toIzvorno postao Compov
![]()
ovak ventilator svremenom starosti ko i sve ostalo odlazi doslovno kvragu, ništa nije savršeno, al baš kod ventilatora dolazi do problema uzrokovanog prašinom u najviše slučajeve izgubi svoju rezonanciju" vrtnje odnosno konstantu i on iskoči za sitnicu iz te konstante (npr.1 milimetar mu je dovoljan da stvara buku).Izvorno postao Ifrit
Taj problem se riješava otvaranjem novčanika, odvajanjem 20 kuna i kupnjoim novog ventilatora
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
evo jos jedno slicno pitanje: moze li se na napojnoj promijeniti ventilator. ovaj na mojoj napojnoj (450W MS industrial) je dosta bucan, a isto tako originalni amd ventilator prockasa (i to bih dao mijenjati). u BiH su se tek pocele pojavljivati brand-name napojne i trenutno kostaju puno, pa ne dolazi u obzir da ih kupujem. svaka ideja dobrodosla.
najbolje kupi novo napajanje jer je to pravi shrot![]()
no ako bash oćeš mijenjat vent možeš bez ikakvih problema
ja sve ventove stavljam na 5-9V tako rade tiše i dulji im je vijek trajanja
i da ne bude sve OT, ak ti vent stvarno zuji, tj motor zuji mijenjaj!
ovo je fakat smješno ventilator zuji neko vrijeme (kad upalim komp) al uz svo zujanje hladi ko nikad prije:
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
stavi neki tisi ventilator...da ima manje db i to ti je to...promjenis bez pol frke ih, imaš crnu i crvene žicu crven ti je plus a crna je minus, uzmi lemilicu u ruke ili kupi ventilator koji ima takav utor kakav tebi treba...pozdravIzvorno postao dino123456789
![]()
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Bookmarks