Jel ti se pokazuje što u device manageru kada radiš s tim gumbima?
Ovako laptop za moje poslove je super samo ima par stvari sta me muci....znam da nema veze s problemom al evo konfa je : Sempron 2800+ 15"XGA TFT LCD, 40GBHDD DVD/CD-RW Comb 2560MB DDR, ovako ovo je problem on sprijeda po sredini ima 2 botuncica od kojih lijevi oznacava Bluetooth i drugi WIFI, ima naljepnicu za wifi i te djavle sta ima...dakleproblem je u tome sta kad se to stisne ne reagira nista ni bluetooth ni wifi a ne znam zasto i jedan ovaj prijatelj s drugog foruma mi govori da ima jos jaci latop od moga i da ne reagira ni njemu nista od toga...sad u cemu je problem??
http://i12.photobucket.com/albums/a222/Bare_st/27.jpg (dole lijevo od zvucnih onih sr*nja
Jel ti se pokazuje što u device manageru kada radiš s tim gumbima?
Njopeeee!!!!!![]()
Jel imaš garanciju...da ga odneseš u servis?
Ili da ih bar kontaktiraš mailom ili nazoveš pa da vidiš što će ti reći.
ej ja imam aspire 3630 i imam te batune kad ih stisnem na doljnjem desnom ugu mi se za bluetooth (prvi sa lijeve) pojavi mi se natpis na ekranu No Divace, a ovaj do njega mi je za wlan i kad je aktivan svijetli narančasto
Ne reagira ti zato jer nemas instalirano ono Acerovo sranje, neznam kak se zove, pogledaj na CD-u od laptopa, uglavnom trebas to "nekaj" instalirati i onda ce ti kad pritisnes gumb ukolko nema tih uređaja ispisati "no device", a ukolko ima upalit ce se...Izvorno postao Bare_st
Bookmarks