Misljenje hmmm pa jedno 2000Kn previse s obzirom da nije centrino i da grafulja nije 9700 s 128MB i da u HGspotu imas znaci identicni Forcebook Lupus SQ za 8650KN.
15,4" LCD ekran (1280x800)
Intel Pentium M740 1.73GHz, 2 MB cache, 533 MHz FSB - Sonoma
Intel 915PM Express chipset
2x256 MB DDR333, nadogradivo do 2 GB
ATi Mobility Radeon X700 sa 64/128 MB memorije
Hard 80 GB ATA/100
Dual Layer DVD przilica
Citac kartica MMC/SD/MS/MS Pro
USB 2.0, Firewire, S/PDIF, wLAN, Gigabit LAN, IR port...
I na kraju cijena: oko 10000 kn. Verzija s grafickom s 64 MB memorije dobavljiva je u Linksu, dok se 128 MB verzija moze kupiti u Info-Gami. Koliko vidim na drugim forumima 3D mark score se krece oko 5400 u slucaju 3Dmark-a '03, odnosno 1600 u slucaju 3Dmark-a '05 (bolji score nego moj PC)
Molim misljenje. Fala.![]()
Misljenje hmmm pa jedno 2000Kn previse s obzirom da nije centrino i da grafulja nije 9700 s 128MB i da u HGspotu imas znaci identicni Forcebook Lupus SQ za 8650KN.
1. Centrino je, sam sam ja zaboravio to napisat. ()
2. X700 je brzi od 9700. I to puno brzi. 9700 (M11) je zapravo tvornicki overclockirani 9600 Mobility.
3. Lupus SQ je slabiji od ovog Acera (manji disk, slabija grafulja) i s njim ne dolaze Windowsi.
3. To ti sigurno nije problem kao da u ladici nemas jedne.
2. To nisam znao. Samo jos neznam koliko rama-a imas
1. A sto nisi.
A sto mogu, nisam naveo da je Centrino, zaboravljiv sam.A ovo s Windowsima... ziva istina...
![]()
rađe traži laptop bez windowsa... cijena će biti oko 500 pa na više kunića manja...
Naravno da bi trazio bez Windowsa da je moguce kupit takvu verziju, jer, ako ne moram, zasto bi placao nesto sto vec imam?
A laptop je najisplativija konfiguracija sto sam dosad vidio. Cini mi se da ce uskoro past shopping![]()
traži laptope sa linuxom... to sam negdi vidio da se prodaje...
čak mislim da je ferrari lm il slično bio sa linuxom u emmezeti...
uglavnom u tim trgovinama imaš za odabrati os...
Evo mali OT: Kako sam vidio samo u Info-Gami imaju ovaj laptop sa 128 MB grafickom. Pa je pitanje: kakva iskustva imate s tom trgovinom? Molim nabrojati i dobra i losa.![]()
Rođak mi ima ovakav laptop s 128 grafom i 1 gb memorije prvi put da sam dirao laptop i sve je ok osim onog miša (klasični za laptpoove) i jako je dobar platio ga je 1500 €
i ja trazim laptop i nasao sam konacno koji me sad jako zanima, veoma slican ovom, al mislim da je jos bolji, bar meni
acer aspire 5021wlmi
kolko sam skuzio, ima dobar ekran jer je to neka ne znam koja nova tehnologija,blalba, uglavnom il je isti il bolji od ovog ekrana. Procesor je AMD Turion ML-28 1.6 GHz 1 MB, znaci 64 bitni. Naravno, sad je baterija kraca, al boli me sto 1h il kolko vec manje izdrzi, jer meni je i 3h ***** ak sam buljis u desktop (navodno neki izdrze 5h,al sad,nemres za iste pare dobit ovak nes), racunam da cu ga drzat na napajanju stalno pa... Ali zato je 64-bitni pa brijem da se to dugorocno mnogo vise isplati, a po meni vec je i sad boljegraf. x700 128 mb, sto mi je jako bitno, al to je isto ko i na ovom. U biti, cini mi se da je sve ostalo isto. Cijena: 9k
![]()
kad sam poceo svrljati, malo mi se cinilo glupo gledati Acerove, al cini mi se da i nisu tak losi. A kaj, ak cu to kupovat, dat cu jos soma kuna za 3godisnju garanciju. Ma jos da ima bluetooth i jaci hard (brzi, veci). Ne bi bilo fora da je savrsen
Koliko sam vidio po reviewima, laptop je ocijenjen kao best buy gaming laptop, no naravno je bilo i par zamjerki - disk na 4200 rpm te memorija radi na samo 266 MHz. Graficka je zakon, a u odnosu na 1692WLMi ima 64 MB memorije vise.Izvorno postao Corrupted Soul
P.S. Turion ML-28 ima samo 512 kB cachea.
Inf-Gama - NE
http://www.mikronis.hr/shop/
Pogledaj si tu - naj cijene i odlična usluga![]()
Bookmarks