dali si probao staviti SIM u neki drugi telefon. nemora biti da ti je do Tomatoa. moze biti da je do telefona recimo.
neki dan me bratic nazove i pita zast neodgovaram na poruku,i ja njemu kazem da uopce nisam dobio nikakvu poruku od njega.i on ponovno posalje i ja ju uopce nisam dobio i uzmem mob od starog i posaljem s njegovog i normalno dobijem poruku,e sad ako neko zna u cem je problem i kako ga rjesit,(inace bratic ima 098 kao i stari)
dali si probao staviti SIM u neki drugi telefon. nemora biti da ti je do Tomatoa. moze biti da je do telefona recimo.
dobar grah daleko se čuje
jesam,znaci do kartice je.![]()
probaj ##002# i tipku za pozivanje i #35*0000# i tipku za pozivanje pa si probaj poslat koju poruku nakon par minuta
iskljucio sam skretanje i zabranu jos prije i sad ponovno ali nije pomoglo(nece samo sa njegovabroja sa ostalih oce)
neka on stavi SIM u drugi telefon. moguce da mu je odabran neki drugi format poruke ili upotrebljava HR znakove.
tako je stavi sim u drugi mob....pa onda vidi....kako se ponaša.....
makar meni to više vuče na tomato....
Nazovi službu za korisnike, poziv se plaća bijednih 1,70 kn/min![]()
ma i meni taj tele2 radi probleme s porukam...cesto se dogodi da saljem poruku i dobijem obavijest da poruka nije poslana...onda shibam dok ne prodje..a osoba s druge strane umire od smijeha sto istu poruku saljem tako puno puta...i da..naravno da to uredno naplate![]()
cekaj ti pricas o tele 2 ili......
da..da o tele 2 i u poslijednje vrijeme cesto se to dogadja...Izvorno postao sonyck
![]()
Bookmarks