Ma Uzmi Ipod Od 60 Gb I Miran Si
Imao sam do proslog cetvrtka Sony HD5, ukrali su mi ga na poslu. Krivac je otkriven sigurnosnom tj. video kamerom. Mojeg je prodao za 300 kn i sad se nalazi kod 3-ce osobe i nije mi ga moguce vratit. Ja sam ga platio 1830 Kn u 9 mj. prosle godine.Sony HD5 vise se ne proizvodi i vise ga nema za kupit u Hrvatskoj. Znaci u obzir dolazi samo povrat love. Malo sam gledao na netu i cini mi se dobar njegov nasljednik tj mlađi brat Sony NW-A3000 koji košta 1810 Kn za gotovinu.
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=1804019
http://www.sony.hr/view/ShowProduct....etwork+Walkman
http://www.sonycenter.be/temp/nw-a3000.html
Frend me nagovara za ovaj. Je da ima bolje funkcije al baterija mu malo traje.
http://www.creative.com/products/pro...&product=14331
Možete li mi preporučit druge pleyere, da ih usporeditim (cjena, kvaliteta, ukupan dojam). Iskreno nisam stigao puno tražit pa bi molio nekog ako zna dobru stranicu sa usporedbama i kritikama o mp3-jima.
Najgore je sto ne znam ni sam. Htio bi procitati u nekom nasem casopisu karakteristike , dojmove o svakome od njih te na kraju rezimirati pozitivne i negativne stari.Npr od Crativa ima radio sto je dosta znacajna funkcija...
A kad gledas Ipod ima 3 igrice (solitare ko i na kompu , i jos neke dvije).
Sony ima najcisci zvuk i najdulje vrijeme konstantnog sviranja - 35 sati,i ima zastitu hard diska u slucaju pada. Jedino je bed sto ima 20 Gb a ostali imaju 30 Gb - Ipod i Creative. Jedini propust Sony - ju je softver (Sonic Stage) .
Zadnji uredio dzlobec : 18-05-2006 u 18:34
Ma Uzmi Ipod Od 60 Gb I Miran Si
Pa nemam 3600 kn. Tj imat cu al nedam tolko para za to. Za prosli sam dao 1800 kn.![]()
Imam iAudio X5 kojem je dosta pala cijena u zadnjih par mjeseci (ja sam ga u veljači platio preko 2.200 kn)... Odlikuje ga dobar display u boji, prilično dobar zvuk, ali sa slušalicama koji bi si trebao zasebno kupiti, FM radio, preglednik slika, preglednik txt datoteka, video player sa podrškom za titlove, diktafon, snimač radija, alarm, prikaz riječi pjesama... Ja sam više nego zadovoljan...
Vidim da je i modelu A2 ful pala cijena...
Ja ti imam iPod Video 30 GB, jako sam zadovoljan. U kombinaciji sa Anapod Explorerom umjesto iTunesa to je super izbor. Ali slabija strana mu je baterija, desetak sati svirke maksimalno, bez mijenjajna albuma i pjesama i sa minimalnim 'paljenjem' ekrana.
Možeš ga nać za nekih 2600kn.
Testis unnus, testis nullus!
Evo ga napokon sam nasao neki HR review za Creative.
http://www.hrphotocontest.com/index....=18&r=1&id=356
Sad je jos jedino pitanje kad ce to doc u HR i koliko ce perija trebat za to.
@frish-KI , iAudio X5 i A2 nisam ni vido, mislio sam da ih ima 3 moguča mp3 plejera koja bi kupio sad vidim da ih ima vise, tj 5 potencijalnih.![]()
Ta je firma slabo poznata kod nas, ali nezasluženo... Ja ti garantiram da ne bi bio nezadovoljan... Evo ti link, pa provjeri sve mogućnosti...
@dzlobec prijatelj te odlično savjetuje, zen vision:m je pravi izbor između pmp playera kao što je iaudijev a2 ili iriverov pmp120,pa nebude problema sa veličinom i prenošenjem a tu je odličan uređaj sjajnih performansi,...kako sam mogao pročitat uređaj je nešto skuplji od ipodovog 5g 30gb playera,več neko vrijeme ga i sam "snimam" no odluka ostaj na tebi
A kolko dođe zen vision:m. Znam da je u Americi 350 dolara, a pisalo je da ce u europi bit oko 600 dolara! Pustimo cijenu zasad, i reci mi kad bi to moglo doči na naše prostore, tj u HR.
player je več duže vrijeme dobavljiv vani,kada i dali če biti kod nas neznam...najbolje je da pitaš distributera za hrvatsku
IPod nije toliko lose rijesenje, ako ne trebas neke stvari, npr. WMA, OGG ili FM radio i line in. Ali ipak si radije pogledaj neke Creativeove playere, a nemoj zaobici niti iRiver (iz iskustva, najbolji playeri). Sony ipak ima svoj softver za prebacivanje glazbe i dosta je svojeglav, no A3000 mi se jako svidio...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Vjeruj mi ja ne preferiram ni jednog proizvođača, ja sam neutralan što se toga tiče . Uvijek sam gledao što mogu dobiti više za svoj novac. Nisam nikad rekao ovaj je los ovaj je dobar. Svi su oni jako dobri, samo se ja trebam odluciti sto je meni najvaznije kod kupnje novog mp3 plejera. Jer ne slušam ga samo ja nego i moje 2 sestre. One kao i ja, punoljetne smo osobe sa svojim zahtjevima tj glazbenim ukusima, pa bi trebao na sve gledati jer i stari HD5 bi je svaki dan u upotrebi najmanje 4-5 sati. A tko je uopce zastupnik za creative u HRV. Zna li možda gdje se može on kupiti u HRV.
Za te pare bi uzeo iPod Video 30gb...inače, za mp3 player koristim PSP koji nije baš jeftin a bogme ni mali, ali ima gotovo sve kaj mi treba i odličan zvuk...
Bom Chicka WahWah
Do 2500kn bi ti preporucio iriver h320, starno je mp3 odlican. Nije potrebno ni nabrajat sto sve ima jer zaista ima sve. Jedini minus je taj sto je vec prilicno star, ali to kod mp3 playera i ne znaci previse.
Evo ti review.Izvorno postao SEGA
Mislim da možeš i bolje proć od ovoga. iPod ili Creative Zen su puno bolji izbori.
A zasto su to puno bolji izbori?Izvorno postao marko6630
Izvorno postao SEGA
1.Ovaj iriver je cigla.
2.Ima 10 GB manje nego iPod i Zen.
3.iriverov ekran je i manji i lošiji.
4.Nema video playback.
Zadovoljan?![]()
1. Dobro je, no ni ipod nije bas cackalica
2. Imas i h340 ako ti bas treba toliko velik kapacitet memorije
3. Dobar je ekran, a i nebi to trebalo biti presudno kod mp3 playera
4. Ima
5. Ima FM radio![]()
Izvorno postao SEGA
Tek kad uzmeš 5G iPod Video u ruku, skužiš koliko je tanak.
Uostalom, iPod je 'debel' 0.43 incha, a iriver 0.9....
jao sta ču biti sad ljut,naime ja posjedujem h340 več više od godine dana...
kada sam ga kupovo postojo je jedino ipod photo na našem tržištu izbrojio sam za njega veče pare nego je ipad košto i to sa razlogom,jel jednostavno ako imaš naglasak na muziku i stvari koje su bitne kod mp3 playera ovaj player ima....tu su ulazi i izlazi iz playera mogučnosti snimanja u bitratu po volji,interni i eksterni mikrovofni,host usb,player se ponaša kao eksterni disk ,nije potreban softver za ikakvo prebacivanje,nisu potrebne playliste za kretanje "kroz muziku" baterija drži efektivno 15 sati,moguče je u njega ugradit sa vremenom veči disk kada kapacitet zastari jel firmware nije ograničen veličinom diska ,tako npr kada dođe toshibin 1,5" 80 gb samo ga se zamjeni,moguče je mjenjat teme na njemu ili sam napravit izbornike po želji,promjenit firmware vrlo jednostavno pa čak stavit i modane fw koji imaju neke dodatke no svim stvarima za koje je sposoban se više neču bavit jel to je mp3 player i neka se "bori" sa onime za što je namjenjen.
moram napomenut da ako se nekome nesviđa izgled playera neka vidi šta sam ja sa svojim učinio:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=134
te ako ima zainteresiranih mogu dat stranicu gdje su i drugi ljudi radili ovakve stvari i siguran sam da če nekima "zapeti za oko"
što se veličine tiče player je deblji od ipoda,no zbilja nije velik,kada sam ga prislonio uz svoj nekadašnji mzr-30 sony minidisc (prvi recoreder) izgledao je majušno
evo ekstrema,mali sa velikimhttp://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=236813&postcount=2
Zadnji uredio sodom : 19-05-2006 u 09:43
Ma nek si uzme flash, ako mu treba nekakav mini mp3 player.Izvorno postao marko6630
samo da se osvrnem još na ovo "izazivanje"Izvorno postao marko6630
1.iriver je veči od ipoda no ima brojnije funkcije,i to mnoge.
2.h340 ima 10gb više nego zen i ipod
3.iriver ima 260k boju, ipod 65k...jesi li vidio obadva playera ikad jedan do drugog?!
4.iriver nije nigdje napiso za svoju h seriju da je sposobna puštat avi,iako jest, jel player nije uopče namjenjen tome.
Zadovoljan?![]()
Sve je to točno,al ovdje se ne govori o iriveru h340, nego o modelu h320, na koji jeIzvorno postao sodom
SEGA stavio link.
E, vidiš ovdje stvarno dere iPod i to pun k_urac.Izvorno postao sodom
A daj mi reci jel tih 15h radi i ako ručno mijenjaš pjesme, albume dok svira, i općenito, ak prčkaš po njemu dok svira i 'vrtiš' disk, ili jednostavno staviš da svira na srednju jačinu zvuka i stisneš 'hold', jer na taj način ja i iPod potjeram do 10-11 sati.
znam da se govori o h320,no to je identičan model h340 osim u kapacitetu diska a cjenom odgovara potencijalnom kupcu ovog threada
autonomija je 15 sati u slučaju kojem si napiso,baz da ga se dodatno opterečuje videom,lyricsima ili biločime što bi iziskivalo rad ekrana.samo da napomenem da je ovaj player moguče gotovo u djelove rastavit i zamjenit alternativnim,tako da znam kako je čovjek ugradio drugu bateriju u njega i potego do 25 sati rada jednim punjenjem....također bi se upustio u ovakav projekt da nemoram naručivat svaku sitnicu izvana,no dobro je znat...možda jednog dana kada europa dođe nama
samo da napomenem da se promjenom fw-a također može dobit na autonomiji i glasnoči te su gotovo svi audioformati zastupljeni.
Bookmarks