kakvih to W810 ima problema s ekranom?
najprije sam mislio uzet W810, ali cujem da imaju problema sa ekranom, pa sam se mislio prebacit na K750, pa sam cuo da imaju dosta problema sa joystickom......sad neznam sta uzet......sta preporucate?
kakvih to W810 ima problema s ekranom?
iPhone 5s 16 GB
Nascar,o čemu ti to???Kakvih problema na ekranu ima w810i?![]()
Ja ga imam 2 tjedna i sve ide odlično bez ikakvih problema.Samo nam odgovori na pitanje.![]()
uzmi w800i![]()
Ma ne,cujes,w810 nemaju nikakvih problema s ekranom...A da napravis tako veliku razliku i odes sa w810 na k750....NEMOJ!! Radije uzmi w810 ili w800..
When we are good,they never remember...
When we are bad,they never forget...
skupi para i pucaj na k800!
Seriously?
neznam, negdje sam procitao da ekran crkne, a i jedan svercer mi je nakon par dana rekao da mu je vraceno par mobitela......Izvorno postao Irena_zgb
znaci da ostanem na W810 ili?
![]()
da, ostani na W810
iPhone 5s 16 GB
Kupi k750, ja ga imam 4 mjeseca i đojstik radi najnormalnije.W810 ne vrijedi 500kn više koliko je skuplji.Jedino ga izvlaci što s njim dobiješ 512mb memory stick duo.
imatic i ti ga imas?Izvorno postao imatic
.....ma uzeo bi ga, nadam se da nece bit problema...
imao sam ga, ali sam ga morao prodati. sad cu uzeti valjda K510
iPhone 5s 16 GB
Frajeru ti si lud.Duže smo te nagovarali da ga uzmeš nego što si ga imao.Izvorno postao imatic
Nascar -ti odluci koji ces uzeti,uzmi K750i ili W810i.
imam w810i vec 2 mjeseca i nikakvih problema sa njim... mob je zakon. svakako ga preporucam.
POSJETITE MOJ FORUM I SLOBODNO SE REGISTRIRAJTE!
mislis da bi ga prodavao da nisam morao. Telefon mi je predobar bio, ali trebale su mi pare. sad kupujem nesto jeftinije dok ne skupim opet za W810/K800Izvorno postao konan1
iPhone 5s 16 GB
WTF?? Uzmi W810!! Vrijedi i vise od 500kn....Em sto je "brzi",em sto dobijes 512mb karticu,em sto ima EDGE, a i na kraju-NEMA joystick koji bi se mogao pokvariti!!Izvorno postao konan1
![]()
When we are good,they never remember...
When we are bad,they never forget...
ne vrijedi 500kn razlike,samo zato sto je malo brzi i ima 512 mb karticu.to ima i w800i.
imao sam ja W800, stvarno predobar mob...
štedi još malo pa si uzmi k800i![]()
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Ja bi na tvom mjestu ostao na W810... nebi prešo na K750 jer ima joystick koji zna štekat...
A nikad nisam do sad čuo da displey na W810 "zeza"...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
potpisujem...Izvorno postao Ico86
![]()
Po mom mišljenju uzmi K750i, cijena mu je pala a mobitelu ništa ne fali...
Ili ako misliš da će mu joystick štekat, uzmi D750...Izvorno postao fantun28
prije bi preporučio W800, ako već misli mijenjat W810...
Btw: koristi EDIT, tako da nemoraš sam sebe citirati...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ma uzet cu W810
i zanimam me kako cu proci najjeftinije, na 098 mrezi sam, ako produzim pretplatu, slobodan aparat ili????
ako uzmem onaj sa njihovim t-softwareom, i promjenim ga, gubim garanciju???
slobodan aparat je 2700kn....hm...
Bookmarks