skini 'ImTOO 3gp'. Program ti prebacuje iz svih formata u 3gp i imas opcija za sve. S njim neces imat takvih problema!
jel mi moze neko rec nikako neznam prebacit kak treba video zapis u programu xilisoft 3gp video converter.iz wmv prebacujem u 3gp i zvuk mi je normalan ali video mi traje puno duze neg sto bi trebao.inace duzina videa bi trebala bit 18 sek a meni traje i do 40 sek!??sta da radim
skini 'ImTOO 3gp'. Program ti prebacuje iz svih formata u 3gp i imas opcija za sve. S njim neces imat takvih problema!
imam ga i ista stvar.sad neznam kad krecem konvertirat jel moram mijenjat one opcije sa desne strane??kao npr.video codec,video size??i ako da,odakle da ja znam sta trebam tu upisat??ne kuzim se bas u ove stvari i trebam jednu snimku prebacit
Ne diras nista osim velicine slike! Neznam kako je za tvoj mob al za moj mora bit tocna velicina il nece da vrti. Video codec stavi MPEG4 a za audio amr_nb. Ako ti nije ni u tome problem onda neznam.
prebaci on njega ali kad prebacim na mob zvuk normalan a video ide sporo.
Nemam pojma! Onda ti je to do moba a to ti bas nemogu rec napamet. Koji mob imas uopce?
nokiu 6020
Sorry nisam bas najbolji za nokie!! Neznam stvarno! Ako ti drugi filmici rade mozda ti nije nesto u redu sa clipom...
to i je problem sto mi tako sa svim snimkama.a i u tom programu kad konvertiram kad ima da pogledam taj 3gp koji sam napravio isto tako zvuk dobar a video sporo ide.nema veze,hvala.odustajem
u opcijama stavi framerate na 12 ili 15, ak ti je na 25-30, to ti mob ne stigne odvrtit.
snimke snimane s mobom idu dobro?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
da s moba su ok.
pokusao sam ali neide opet ista stvar
probaj neki drugi converter (total video converter, nokijin originalni konverter i slični...)
uspio sam sa total video!!puno hvala spasio si me!!
np.....ajt...briši...kodirat...odmah![]()
Daj link za taj programIzvorno postao gorand20
http://www.effectmatrix.com/download.htm
code na pm
Bookmarks