dali postoji program za pretvaranje DVD formata u americki DVD format.ako postoji netko bi mi mogao dat link za dovnload.jedan lik mi je uvalio tri dvd-a i reko da mu pretvorim u americki dvd.neznam kako ni s cim pa bi neko mogao pomoci
dali postoji program za pretvaranje DVD formata u americki DVD format.ako postoji netko bi mi mogao dat link za dovnload.jedan lik mi je uvalio tri dvd-a i reko da mu pretvorim u americki dvd.neznam kako ni s cim pa bi neko mogao pomoci
zzop.
...pa to ti je pretvaranje iz PAL (europskog sustava) u NTSC (američki sustav) kodiranja (il kak se već zove) slike... mislim da većina DVD programa podržava izbor između ta dva modela...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...o tome se radi,koliko sam skužio iz prvog posta... on ne spominje nikakve regije, tako da najvjerojatnije misli na to... i naravno da znam razliku PAL-a i NTSC-a, prošle sam godine to učio u školiIzvorno postao cyberphere
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
možeš programom DVD lab pro, il onim nekim novim nero toolkitom, pa imas neke dvd archivere, ja mislim da u njima imas opciju, ako nista AVI2DVD 100% ima tu opciju, ja sam koristio NTSC u PAL s avi fileovima, ali imas opcioju i s DVD-ovima pa pogledaj, taj sam program nasao na nekom novom Bugu ili Vidiju.
h**p://www.trustfm.net/divx/SoftwareAvi2Dvd.html evo sam link nasao
Peace![]()
Zadnji uredio blazzer : 07-09-2005 u 23:27
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Hvala.....
zzop.
treba mi soft. za pretvaranje regija
zzop.
U tom slucaju procitaj drugi post...Izvorno postao XTTX
Bookmarks