NOKIA 6020 ili NOKIA 6101?
imam NOKIU 6020 i tako...koji mob ima bolju kameru? mislim općenito....koji je bolji?
NOKIA 6020
NOKIA 6101
NOKIA 6020 ili NOKIA 6101?
imam NOKIU 6020 i tako...koji mob ima bolju kameru? mislim općenito....koji je bolji?
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
meni osobno je nekako ljepša 6101 a po funkcijama ja mislim da su tu negdje,s njima u klasi je i 6170
Pošto sam skloniji candy-bar mobovima, uzeo bih 6020. Turbo mob, ugodan oku i lijepog dizajna. Da je izišao malo ranije, možda bi bio i mob godine (po mom sudu).
6101- više šminkerski mob iako ima bolji ekran od 6020. Čini mi se nekako više za nježniji spol (bez uvrede ikome) pošto sam je do sada viđao jedino u rukama djevojaka.
No i bez toga moj izbor bi bila 6020.
BTW, obje Nokie imaju istu kameru-VGA.
ne mora biti namijenjen samo djevojkama...mogu ga i decki uzeti ako im se svidja...Izvorno postao Mobyy
![]()
Osobno, vise mi se svidja 6101, nedavno sam ga drzao u ruci, ostavio je jako dobar dojam na mene![]()
Testis unnus, testis nullus!
da? zanimljivo...onda to mozda nabavim...oce me ismijat jer je to kao mob za curice?Izvorno postao marko6630
![]()
Ma, ne želim nikoga ismijavati. Ispričavam se ako si stekao takav dojam. Rekao sam "po mom sudu". Dakle, ja tako mislim. I to zato jer sam ga vidio tamo gdje napisah. Meni ga ima ujna i ona je fascinirana.Izvorno postao macak_os
![]()
a po cemu je tako dobar taj mob?Izvorno postao Mobyy
![]()
Ona je prije 6101 imala 3310, pa valjda je fascinirana samom promjenom! Ne znam, ima dobar soft, izgled menija, veliki ekran...Izvorno postao macak_os
Svakako su ga s nekim dobrim razlogom dijelili u BB showu.
Izvorno postao macak_os
LOL Ma kakvi, ako ti se budu smijali, samo ti njima reci da su na ovom forumu samo prave 'muskarcine' i da ti oni sigurno ne bi savjetovali da uzmes zenskast mob![]()
he he he vidit cu jos....mozda da malo pricekam da se cijena drasticno spusti....Izvorno postao marko6630
![]()
Ne znam specifikacije. Pogledaj recenziju na mobilnisvet.com ili na mobile rewiew.
Nešto malo. I nema mogućnost proširenja preko MMC.
i mislio sam...onda budem pricekao da prikupim lovu za nokiu 6230iIzvorno postao Mobyy
![]()
E, to je stroj! Htio sam ti to predložiti, ali je tema o 6020 i 6101 pa sam mislio da bi bilo OFF.Izvorno postao macak_os
Ako ne trebaš Symbianer, 6230i je odličan izbor. Mali, ali pali!![]()
![]()
![]()
da, a i vidio sam da to košta 2300kn....mozda se i spusti do ljeta...cuo sam mnoge pohvale o njemu....ali ne kontam baš u čemu je tako dobarIzvorno postao Mobyy
![]()
Pogledaj mobile review ili www.mobilnisvet.com. Ima puno lipih stvari-mp3 player, proširivu memoriju, fotić od 1,3Mpix...
Jedan od boljih Nokijinih uradaka.
stvarno je lijep mobitel....i meni su se svidjele njezine specifikacije....nadam se da cu doživjeti dan kada ću postati vlasnikom te predivne NokieIzvorno postao Mobyy
![]()
Gle, za 2400kn u Oglasniku vec kupis 6270, koji je puno bolji mobitel (ekran, novi s40 operativac, 2mpx kamera....)
meni je ljepši N6230iIzvorno postao marko6630
Potpisujem!Izvorno postao macak_os
A što se tiče ovog izbora zbog dizajna izabrao bih 6101!
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
kontam jer ima mislim, veci MB mjesta...a i nadam se da cu postati vlasnikom nokie 6230i iako uopce nemam para za to....ali nekako0 to budem i skupioIzvorno postao Chessmaster
a tada cu se nadati da ces mi moci nekako slat i neke svoje napravljene teme...
no o tome potom ako to uopce nabavim
jos uvijek nema odgovora na to?![]()
Pa mislim da ti je sad jako povoljna u Tele2 ponudi, provjeri!Izvorno postao macak_os
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Bolji ti je 6020
I ljepši.
6101 po specifikacijama, ali ženskastog je dizajna (op.a. osobno mišljenje),
La donna e MOBILE
Bookmarks