pa mogo si bar, ako si već išo pisat recenziju, malo više napisati o playeru... i mogo si neku sliku stavit... taj link koji si stavio je link na neki forum, a ne link za sliku...
Dobio sam msi mega 516 mp3 player pa sam odlučio napisati nešto o njemu. Mp3 je stvarno dobar ima 256 mb memorije ali se može proširiti mmc/sd karticama. Meni je dizajn stvarno dobar jer je različit od drugih. Jednin bed je što ima 2,5mm priključak za slušalice ali u chipotheci za 3,50kn možetekupiti konvertor 2,5>3,5mm. Preporučujem ga svima koji žele dobar mp3 player koji nije previše skup.![]()
http://www.tutoriali.biz
pa mogo si bar, ako si već išo pisat recenziju, malo više napisati o playeru... i mogo si neku sliku stavit... taj link koji si stavio je link na neki forum, a ne link za sliku...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
zvuk je jak i vrlo kvalitetan i jak, equalizer ima 5 različitih vrsta (pop, classic...), slike : http://img104.imageshack.us/img104/3468/p8200351bl6.jpg,![]()
![]()
uz njega se dobije i kožna navlaka, slično novčaniku i msi slušalice koje idu na uši, sportske, kojim nisam bio baš zadovoljan.
Zadnji uredio ijelec4 : 17-09-2006 u 14:48
E, stvarno si se potrudio, recenzija ti je predobra. Aj nam učini uslugu i odi se reklamirati negdje drugdje.
Testis unnus, testis nullus!
zašto da se odem reklamirat negdje drugdje ja sam samo napisao recenziju tog mp3 playera napisao sa nešto o njemu i stavio slike šta bi oš trebaoIzvorno postao marko6630
Ovo potpisujem...Izvorno postao marko6630
To sa reklamiranjem se odnosilo da si u prvom postu stavio link na neki forum (očito si dosta na njemu)...
Mislim recenzija ti je strava...Izvorno postao ijelec4
![]()
![]()
Mogo si ovdje (post #7, 11...), ili negdje drugdje na forumu, pa da vidiš par recenzija... To su recenzije, što imaš čitat par minuta, a ne par sekundi...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
YEAH, DON'T MESS WITH THE PROS!!1Izvorno postao Ico86
![]()
![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
ovo sad dalje nema previše smisla a pozivam ijelec4-u da ako je voljan ponovi ispravno ovu ljepu gestu pisanja reviewa ( koja sadrži više od šturih specifikacija koje je moguče vidjet sa sajta) ,jel pomoč i doprinos forumu je uvjek dobrodošla. dotad![]()
Bookmarks