Nađeno, hvala!
Ako netko ima navedeni plug-in, koji je 'oslobođen davanja', molio bih da me kontaktira...
Radi se o ovome: http://www.alienskin.com/blowup/index.html
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nađeno, hvala!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pa evo da ova tema ne stoji prazna evo
h**p://rapidshare.de/files/28066018/GFX-Alien.Skin.Blow.Up.v1.0.for.Adobe.Photoshop-FOSI.rar
Neki su možda našli a oni koji nisu eto.
Zahvaljujem kolegi whiteboy što mi je mailao link.
Koji je registracioni kod za plug in? o_O
treba biti u paketu sa ovog linka gore
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Tako je, u paketu je -> fosi.nfo (otvori sa notepadom, bolje pogledaj, jedva sam ga našao)Izvorno postao V3rt!g(o)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ako trazite pluginove za cs i cs2 otidjite na thepiratebay ! .... gore je oko 500-600 mb razno raznih pluginova i filtera !
Pozdrav
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !