Pozdrav svima, ja sam Ivan.
Sad se mozete lijepo predstaviti i pozdraviti me da se osjećam toplo i voljeno![]()
Pozdrav svima, ja sam Ivan.
Sad se mozete lijepo predstaviti i pozdraviti me da se osjećam toplo i voljeno![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Dobro veče Ivane! Ja sam whiteboy. Dobro nam došao. Volim te i nadam se da ti je toplo.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
A da svi znate s kim imate posla sam hax0rirao mobilovu stranicu samo da pokazem da to mogu i dokaz mozete vidjeti ovdje:
Naravno, sve sam vratio kako je bilo jer sam ipak dobar drugD O K A Z !!1
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
dosta zafrkancije, nas novi clan je osoba koja se spominje u zappanom postu na
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...1&pagenumber=1 heh...![]()
Hvala vam dečki!![]()
Valjda ljudi neće skužiti da se znamo uživo OMG!!1![]()
svaka cast na haxOriranju mobilove stranice, mogo si je tak ostavit, jer si je baš ljepo uredio pogotovo onaj konj i ovca.
inace ja sam dj_velja, jedan od najvećih ako ne i najveća faca na forumu, tak da ak imaš nekih pitanja obrati se meni![]()
Zbog ovog strašnog klevetanja post je prijavljen moderatoru i sad ces dobit svoje buahahaPoslao: gog
dosta zafrkancije, nas novi clan je osoba koja se spominje u zappanom postu na
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...1&pagenumber=1 heh...![]()
BE AFRAID!
P.S. oces da strada i info-mob?![]()
još kad bi shvatila o čemu se radi gore u vašim postovima bilo bi dobro, ali ajde...ja sam andrea, također nedugo novi član. i definitivno svima ovdje urezan u srca. mislim da svi znaju na šta mislim.![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Bok andrea
Evo da ti pomognem, ovo gore su uglavnom interna zekanja jer se sa goranom znam, kolko ono...52624 godina, a i whiteboya znam upravo s onog izlaska o kojem se prica bla bla ma zapravo nema vezea ovo s mobilovom stranicom je nesto sto ja volim zvati "humor"
bok velja, najs tu mit ju.
Al moram ti rec jedina faca za mene na cijelom ovom forumu...ma sta na forumu na cijelom internetu je moj gog <3![]()
![]()
![]()
![]()
itd
![]()
kako to lijepo zvuci, skvadra ce pomislit da smo pederi![]()
ma nema frke gog, ne mora ti biti bed, nemam ništa protiv pedera.![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
ni ja, barem ne dok ih ne moram gledati i nisu u mojoj blizini![]()
Zdravo druže Ivane, puno te pozdravljam. Kako ti se izgovara nick i šta znači ako išta znači?
@gog, kako skužiš da ti je ***** u blizini?
...kad osjeti dahtanje za vratom...
Jest, koje je objašnjenje nicka - Ch3lawy ?
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
tenks dmi, sad kužim.
Pa pročitajte nick pa će vam biti jasno... Ch=Ć, 3=e, lawy=lavi.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@misko, to ti mene za ovaj konkretan primjer ili onako opcenito?![]()
Sta si Mobilov homepage isarao u Paintu,dobar![]()
Ako si gladan pojedi nesto
Dobro došel.![]()
Jao koliko pozornosti skoro mi dodje neugodno ali ipak sam otvorio ovaj topiq sa upravo tom namjerom pa...![]()
Dakle!
Ch3lawy ti je moj nick i znači Ćelavi što mi je nadimak *IZNENAD!*
Ne, ne nosim marte i spitke i ne šoram pankere čak više nisam ni ćelav
@gog - ******, otkriveni smoDARN! SHOOT!
@nimda - nisam ja "mobilov h0mp3jđ išarao u Paintu" nego sam ga HAX0RIRAOali ja sam dobar hax0r pa sam sve vratio na svoje mjesto čak sam ispravio par tipfelera.
@me![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo onda pozdrav i od mene![]()
![]()
![]()
![]()
!!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pozdravljen budi.![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Pozdrav hackeru!![]()
E pa kad bi se svi novi članovi tako predstavljali,to bi bilo veoma lijepo.
Ch3lawy,pozdrav.![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks