Nemas beda BD tak sa vremena na vrije izbiva doci ce on....Izvorno postao frish-KI
Ne znam je li itko primjetio, ali Plavog nam Vraga nema već nekih tjedan dana. Se trebamo zabrinuti? Da ga nisu regrutirali da razvrstava odmetnute duše po 9 razina pakla?![]()
![]()
Nemas beda BD tak sa vremena na vrije izbiva doci ce on....Izvorno postao frish-KI
bez brige vratit će se on, a onda će vam pričati gdje je bio...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
A to bi značilo da vas nekoliko zna gdje je i što sprema?![]()
na skijanju je![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
a jesi baba pa pusti covjeka da zivi na miru..nek radi sta hoce i kad hoce...njegov problem..Izvorno postao frish-KI
sutra dolazi nazad, a možda već večeras...
a na forumu ga možemo očekivati u ponedjeljak....
A ti namjerno krivo shvaćaš postove ili..?Izvorno postao jdabic1
Pitam čisto jer znam da je na forumu svaki dan - cijeli dan, a ja ipak ne pregledavam svaku temu da bih znao da je na skijanju. Mislim...
čovjek nesmije otić ni hemeroide operirat a vi odmah dižete paniku.
dobar grah daleko se čuje
da samo njih.....nažalost zadnje što sam čuo je da je bio na pokusnom pregledu
kod uskoro novopečenog doktora whiteboya a nakon toga mu se izgubio svaki trag....
čuo sam da WB-u nekaj curi od tada
al čuo sam da tebi nekaj kapa...![]()
Zadnji uredio whiteboy : 10-04-2005 u 04:23
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma popravil sam pipu. gumica je otišla al je sad sve ok. kupio sam novu , bolju za 100 kn
Otišao čovjek na hodočašće papi pa ostao malo u shopingu zar je to razlog da se brinete!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
gumicu za 100 kuna??? okrali su te čovječe!Izvorno postao KaKaV NeReD
ma kupil sam cjelu pipu, sa keramičkim ventilom. nisam mjenjao gumicu na staroj.
(po)vratio sam se. Ali od posla nisam stigao jučer svratit na forum.
Da ne spominjem da sam i prehladu navukao i da antibiotike pijem, itd....
Kratki rezime, koga zanima:
- 11 sati busom (alkohola više nego kisika)
- spavanac na 2050m
- skijača od 2500 do 4000
- jako rijedak zrak, rakija odmah lupa
- prvi dan sunce, vruuuuće za nevjerovat
- ostatak - snijeg. Palo je preko pola metra, tak da smo se vozikali po pršiću. Je da je bilo i magle, i vjetra jedan dan, da je bila vidljivost i na nuli, ali... feeling koji ne bih mijenjao ni za šta
Hvala svima koji su se brinuli, a posebice (budućem) doktoru WBu, koji mi je prije puta napravio veliku vizitu, od glave do pete. Uključujući i mandule. Analno.
WB, hvala!
BTW, one krastice tamo dole....ne brini, sve 5. Otpadnu nakon 20 dana antibiotika
Nice to be back again, ladies!![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
...s čim ti je pregledavao mandule???![]()
a sa svojim jadnim ručicama,čak sam čuo da nije ni koristio rukavice
bezobraznik jedan,nadam se da je bluedevil ok...
ko je reko da sam ruke koristio???
a priča se proširila po gradu.... gotov si![]()
ovo 'tko je rekao da sam ruke koristio' bit trebalo značiti da ih nisam koristio... ah ovom damgolu se sve treba crtat...![]()
...a možda njemu doktor prodaje priču da su to "ruke"...
ma lažeš melita....
ma kak se samo pismeno izražavaš......
ma kak si ti pametan.....
ma ti sigurno studiraš medicinu jelda......
ma da se i rukama služim (sa obje, do ramena) BD nebi niš osjetio...Izvorno postao dmi
@damgol: znam jednog dobrog doktora i za tebe... Jedan pedijatar specijaliziran za probleme u psihomotornom razvoju djece... valjda se nešto da učiniti za tebe...![]()
Bookmarks