.....odjednom je počela padat kiša, a ja sam "visio" u sobi igrajući s.t.a.l.k.e.r-a. čula se malo jača grmljavina pa sam sejvao. odjednom se vani zabljesnulo i negdje malo dalje od moje kuće je "puklo". komp se ugasio, a ja na tu reakciju sve kablove iz kompa počupao.
idući dan ja ga uključim kad ono crna slika... ništa.. ja opet uključim i opet ista stvar - uopće nema POST-a (Power On Self Test), nemogu u BIOS......apsolutno ništa otvorio sam kučište i onda ga uključio - vrti se ventilator od procesora, grafičke i napajanja, nigdje "tragova sprženosti". Hard (mislim) ne radi (Maxtor 80GB SATA). s obzirom da imam dva kompa, uzeo sam od drugog Hard i spojio ga na "sprženi" komp (Maxtor 40GB IDE kabel), ali s obzirom da nemogu u BIOS nemogu ga naštimat tak da ni to ne radi.
sve u svemu mislim da mi je otišlo napajanje ili matična. sutra ću pitat u hg spotu (kod njih sam uzeo komp, tj. oni su mi sastavili).
Ovako konfiguracija je sljedeća: matična Intel ASRock LGA775 proc. IP4 3.0 GHz, HDD Maxtor 80GB SATA, graf. GeForce 7600GS 256MB RAM, 512 MB RAM, napajanje 400W......ak sam nekaj izostavio recite
zanimaju me vaša mišljenja o tome kaj se moglo sj**at..
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
Bookmarks