Danas donio lik iz t-coma meni dsl i sve to spojio, sprobao koja je brzina .....
Pitao ja njega dal ja imam pravo na 2 mjeseca flat, nešto je pričao da se moram aktivirati 1.10, onda imam, . nisam ga baš previše kužio, a žurio se kao da ide na vlak koji kreće za minutu. Pa jel mi može tko objasnit to u vezi 2 mj flat dsla.Jel imam pravo ili imam samo 1 mjesec?
Također problem sa adsl spliterom, na tavanu imam glavni vod, i od tud ide dalje do moje sobe i do druge sobe u kojoj je drugi telefon, e sad koliko sam skužio taj adsl spliter bi trebao postaviti na tavanu na glavni vod pa potom dalje od splitera do telefona u mojoj sobi i do durgog telefona, tako da mogu na oba telefona imat aktivnu vezu + internet. E sad kak se taj dsl ponaša na vremenske uvjete (hladnoću, toplinu), mislim elektroliti u njemu, i ostale stvari?
modem je (Kasada adsl router) na njemu je USB priključak i Lan priključak, dal mogu spojiti modem s kompom pomoću USB priključka (lik iz t-coma je reko da ima problema ako je spajano preko USBA), a meni bi trebao slobodan lan ulaz na kompu da mogu imat umrežena dva kompa, jel mogu to pomoću modema, ima na njemu lan 2, 3, 4, ali opet lik iz t coma je nešto spominjao da je to za televiziju.
evo to je uglavnom seve čega sam se sjetio!

Odgovori uz citat
Bookmarks