Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

CX65 "format c:" pitanje

Pozdrav svima!

Ne mogu da vam objasnim koliko mi je drago sto sam naisao na forum gde se mogu dobiti informacije na jeziku koji nije ruski ili ceski ili sta ti ja znam...

Ovako, moj verni CX65 je poceo malo da brljavi i hteo bih da uradim nesto kao "format c:" kod Windowsa. Znaci, da obrisem ceo sadrzaj, i ucitam novi(Fw, soft, itd...)

Da li je to moguce i da li moze u par detaljnih koraka da se objasni???

Znaci, ja sam ubacio sa simensovog sajta pre par meseci FW 50 V111 i to je radilo Ok, ali mu je vreme za jedno detaljno ciscenje.

Postoji jako mnogo programa za CX65(papua utils, V-klay itd....) i neznam tacno cemu sluze a ne bi hteo da moram do servisa da placam za nesto sto mogu da naucimkako se radi.

Na par mesta sam zakljucio i da mi treba neki FFSint?? Da li sam u pravu?

Znaci , ja sam shvatio da ukoliko koristim ovaj FW update sa simensa da on ne brise nista vec samo udatuje postojece stanje.. Recimo, i dalje mi se telefon ponekad cuje vrlo neprijatno za uvo, a mislim da je to ispravljeno nekom verzijom FW-a...???? Zato mislim da bi bilo bolje da sve prvo ispraznim, ali bas sve pa onda nanovo da sve ucitavam jedno po jedno....

Dakle, ako neko ima dobre volje da mi za par minuta otkuca sta i kako da uradim, pozeljno bi bilo(al sam skroman) da mi se kaze zasto se neki korak radi, mislim kako on deluje na fon.

Unapred puno hvala i radujem se vasem odgovoru!

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Puno pitanja, o nekima se već i pisalo, pa osim ove teme malo pogledaj ovaj dio foruma kuda sam ti preselio temu. E, da ne zaboravim, dobro nam došao.

Kao prvo, rekli bi ljudi da pametni rade backup pa ga i ti napravi i pohrani sve stvari koje su tebi bitne. Da poslije ne bi bilo, ajoj .
    Programe i upute ćeš naći u par tema koje su zalijepljene na početku dijela Siemens-ostalo.

S obzirom da imaš posljadnju verziju firmware (naziv za softver u mobu) nemo potrebe ubacivati ponovo istu verziju.
    Kad bi mogao opisati kako i na koji način mob brljavi lakše bi ti pomogli.

I da razjasnimo neke pojmove, FFSinit je sadržaj kompletne Flex. memorije, možeš ga mijenjati neovisno o firmwareu i s njim mijenjaš npr. izgled ikona, tipkovničke kratice i sl.
    Patching (radi se s V-klayom) je ubacivanje novih funkcionalnosti u mob.

Da sad ja ne duljim, pogledaj i teme koje govore o CX70 pa i C75 jer su to vrlo slični mobiteli.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. CX65 flash patch pitanje
    By Inovator in forum Siemensi X6x i X7x
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 17-06-2005, 14:00

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme