ja nisam jer nemam cx65, ali znam da su decki ovdje na forumu pricali o tome i da to funkcionira dobro kao i oni prije za x55 seriju i drugu x65 seriju...
jel netko probao onaj patch za oslobađanje memorije, ono kao dobije se 12 i nešto Mb?
ja nisam jer nemam cx65, ali znam da su decki ovdje na forumu pricali o tome i da to funkcionira dobro kao i oni prije za x55 seriju i drugu x65 seriju...
maraschino - PTICICA
mene zanima šta on zapravo radi? jel formatira cijelu memoriju ili šta? mislim da znam jel moram napravit i backup flex memorije, da mi ne ode... i jel treba kakvo dodatno podešavanje ili patch sve napravi sam?
hvala
Obavezno napravi backup svega živog! Bez backupa ne mijenjaj ni bateriju.
Kako veli 3aTmr ni ja nemam seriju 65, ali znam da je kod M55 bilo dodatnog podešavanja. Uglavnom sve bi trebalo pisati u patchu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ma napravio sam full backup, rado bih probao taj patch, no objašnjenje u njemu samom je pisano na nekom opakom engleskom, uopće ne kontam radnju:Izvorno postao Sljaka
C/P:
; The instruction on application.
; 1. First of all we do all known to a science bekapy FW, Filesystem, Fullbackup
; 2. The second we merge from disk C or Config all that is. For this purpose there is a patch or OpenDisc.exe
; (we it (a) we shall cut down up to 512¬ and pljusanem to Ç)
; 3. We put actually a patch. Phone not at once (half-minute) will join, therefore it is not necessary to be frightened and twitch. Simply it formats an empty place, old files on And will be kept (but all taki keep and And completely)
; 4. Will join bodies, we fill in back contents With (Config) which it is kept in punke 2
; 5. We reload mobilu
Kontam ovo gore već pola sata, ali nikako mi nije jasno kako to napraviti. Znam da su neki članovi stavljali taj patch pa ih lijepo molim ili link na neke smislenije upute ili same upute.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Izvorno postao Sljaka
, da znam, ni meni nije bistro...
valjda će se netko javit tko je uspješno stavio taj patch.
http://forum.allsiemens.com/viewtopi...r=asc&start=60
na ruskom je pa probajte nešto skontati
ja sam stavio taj patch pa mi se srušio cijeli mob i onda na servis.Valjda sam nešto krivo stavio ili je nešto falilo.Pa zato vam govorim da ga ne stavljate ako niste sigurni.![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
pokusaj na avkiev-ovoj stranici naci taj patch. vjerovatno ima bolje objasnjeno...
maraschino - PTICICA
Bookmarks