samo potraži noviju verziju programa
ovako.. imam 6680 i ne radi mi "Surprise Lenses.sis".
prije sam imao 6600 i radio je savrseno..
dal postoji neki emulator za 6680 da mogu pokrenut taj program?
inace, vec sam ga formatirao s *7370# i nis se ne dogada, tj. Lenses svejedno ne radi..
dal postoji neki drugi kod za "hard format" kao sto je "3 + * + zelena tipka" kod za hard format za 6600..
naime, obozavam taj program al sad sam u dilemi dal da se vratim na 6600 bas zbog tog softwarea...
i dal su iste verzije symbiana na ta dva modela?
hvala!!
samo potraži noviju verziju programa
wow, ček malo, ti bi se vračao na 6600 radi programa? Evo odmah se mjenjamo, moj je novi mob
a za kaj je taj prog, nebrem ga nači na dotsisu
probo sam i V1.0 i V1.1... i nista..
to je program s lećama, znaci imas nekoliko kakti leća, al najzanimljivija mi je ona za izoblicavanje slike, tj. face, lica.. slike ispadaju presmijesne i zbog toga ga obozavam.. imas ga na mobango.com. (ili na http://www.megaupload.com/?d=YN67VDND)
zato pitam dal ima neki emulator? i dal su iste verzije symbiana na 6600 i 6680? (jedino bi to bio razlog zasto ne radi, ak nisu iste verzije..)
i dal se moze mijenjat maska na 6680, (jer je ova moja skroz izlizana) cuo sam da navodno ne moze, pa nek mi neko potvrdi suprotno...
Zadnji uredio tac44 : 21-08-2006 u 14:58
Sumnjam da buš išta uspio dok ne dođe novija verzija.
za zamjenu probaj facewarp 2. Program sam detektira oči, nos i usta i radi boleštine po faci. (facewarp 1 isto, npr radi na 6600 i sx1 (os6v2 i v1), al na novijem 6630(os8) ne radi)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bila tema već na forumu , maske se mogu mjenjat a ima postupak sa slikama kako se to radi. Ako trebaš javi seIzvorno postao tac44
E, frendu, meni je sličan problem, a zove se Surprise Jelly, isto za deformiranje face i fotke općenito...
A zamisli gluposti, na 6630 radi OK, ali na mojoj 6680-nema šanse! A program mi je zakon!
Nova verzija ili ga prekriži da postoji. Ja sam tako prakrižio S. Jelly. A volio bij jako imati tu aplikaciju na 6680.![]()
![]()
![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
daj nemoj me zezat da ni jelly ne radi...??
eeee.... onda fakat sam u banani..
svejedno ljudi hvala na odgovorima... ak kaj skemijate obavezno javite!!
Bookmarks