čini se meni da si redundantnoizfakirao bateriju , probaj s drugom bat.
slucajno mi je ispala bateriaj i kada upalim mobitelč samo se restartuje nemogui ga ni isljuciti bez da ponovo izvadim bateriju
čini se meni da si redundantnoizfakirao bateriju , probaj s drugom bat.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
otisao u servis i dao garanciju i kaze da mi je softver otisao i da ce ga preflashat, a ispala mi baterija iz moba dok je bio upaljen, on kaze da sam napunio memoriju i da je do memorije, uvijek sam radio s malo memorije (cca 300 kb)?
me čudi, to se događalo sa starim SEovima , kad mu upaljenom zvadiš bat. nije mi se još nijedan noviji tak izblesiro. To mi je vrlo sofistično i paralogistično.
Sljaka!
molim te mi reci sta mislis do cega je, soft ili baterija
ne bi ti mogo sto posto reć, aksi im dao garanciju i to ti priznaju pod garanciju onda nemaš beda (baš te briga šta je) . Ja sam na K600i bar 50 puta izvadio bat sa upaljenim mobom, a iz ovih svih što imam sam isto vadio namjerno pa se nijedan nije zblesiro. Slična pizdarija mi je bila s K300i prije cca tjedan dana al se samo i vratilo u normalu. ja osobno mislim da se bat malo sj3bala, al valjda ovi u servisu bolje znaju.
Sljaka!
e jel tebi ispo i mob na pod ili samo bat iz njega??
Sljaka!
samo baterija, mob mi je bio u ruci, al nije imao poklopac![]()
Znači da je baterija otišla, znaš i ona ima jednu vrstu čipa unutra koji je otišao
covjek mi odmah fleshao soft i jos kaze da je to jer sam popunio memoriju, mislim da nije to, jer mi je prije toga tako radilo, uostalom imao sam oko 1mb slobodno
ma daj kakve to veze može imati sa punom memorijom!? Pa i sam kažeš da nije bila puna, a i da je šta misliš da bi se stalno mob resetirao? Takav bugovit mob ne bi ni izašao na tržište u prodaju. To je apsurd.![]()
evo sad sam ga donio, covjek ga reflashao i sve radi, uvazi mi garanciju i-ponisti je, sad mi sve valja ponovo stavljati..., cudno a covjek jos cudniji
i ja sam to prvo pomislio , na onaj čip koji regulira punjenje baterije.....Izvorno postao andrija
al sve mi je to čudno da nakon flešanja normalno radi , a očito je to ispadanje baterije i nestanak napajanja i izazvalo soft grešku.....nema drugog objašnjenja......
čekaj kažeš poništili su ti sad gar , pa šta kod vas u BH ponište gar nakon što ga servisiraju?!.....ako sam dobro skužio
Ne, koliko sam ja skuzio, kaze da mu je nestalo sve iz memorije mobitela. To je sasvim normalno i ocekivano nakon full flasha. Inace u servisu kad trazis upgrade ne naprave full flash pa ti sve tvoje ostane unutra, ali ako je nesto jako smrdano, onda moraju napraviti full flash, pa ti se sve obrise.Izvorno postao mobman
IMHO, trebali su ti to reci u servisu.
Promijenili su ti i bateriju vjerojatno, samo to ti nisu rekli, zaštoneznam
covjek kaze da sam ga udario, ma znate onaj poklopac pozadi, deformise se a nije mi mob nijednom ispao.
Moj prijatelj je imao isti problem, prepunio je memoriju i nije mu se htio više upaliti. Na servisu su mu ga preflashali i sad radi ok!
et to je to...
ova tema moze closed![]()
Bookmarks