slucajno mi je ispala bateriaj i kada upalim mobitelč samo se restartuje nemogui ga ni isljuciti bez da ponovo izvadim bateriju
slucajno mi je ispala bateriaj i kada upalim mobitelč samo se restartuje nemogui ga ni isljuciti bez da ponovo izvadim bateriju
čini se meni da si redundantnoizfakirao bateriju , probaj s drugom bat.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
otisao u servis i dao garanciju i kaze da mi je softver otisao i da ce ga preflashat, a ispala mi baterija iz moba dok je bio upaljen, on kaze da sam napunio memoriju i da je do memorije, uvijek sam radio s malo memorije (cca 300 kb)?
me čudi, to se događalo sa starim SEovima , kad mu upaljenom zvadiš bat. nije mi se još nijedan noviji tak izblesiro. To mi je vrlo sofistično i paralogistično.
Sljaka!
molim te mi reci sta mislis do cega je, soft ili baterija
ne bi ti mogo sto posto reć, aksi im dao garanciju i to ti priznaju pod garanciju onda nemaš beda (baš te briga šta je) . Ja sam na K600i bar 50 puta izvadio bat sa upaljenim mobom, a iz ovih svih što imam sam isto vadio namjerno pa se nijedan nije zblesiro. Slična pizdarija mi je bila s K300i prije cca tjedan dana al se samo i vratilo u normalu. ja osobno mislim da se bat malo sj3bala, al valjda ovi u servisu bolje znaju.
Sljaka!
Bookmarks