Ima na gmailu neka fora, samo moram vidit, lega mi ima tako sta (pricao mi je da ima ta opcija da aktiviras)... kad saznam javim ti...
U biti mozes ga i ti kontaktirati ovdje na forumu - mikelandjelo...
pozz
Dal je moguće da se dobiveni mail direktno proslijedi na sms poruku, al na 098 mrežu!! Za vip znam da je to moguće, al za 098 nemogu nigdje naći ništa takvoga!!
Ima na gmailu neka fora, samo moram vidit, lega mi ima tako sta (pricao mi je da ima ta opcija da aktiviras)... kad saznam javim ti...
U biti mozes ga i ti kontaktirati ovdje na forumu - mikelandjelo...
pozz
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
može se, ako si korisnik/ica moj.t-mobile portala, samo prosljedi svoj mail na username/broj mobitela(at)moj.t-mobile.hr, a na portalu moj.t-mobil.hr uključi pod filter poruka SMS msg for all mail. i to je to, poruka sa primarnog maila će ti biti prosljeđena na moj-t.mobile mail(veličina inboxa je nažalost samo 1 mb, postoji opcija bigbox koja se dodatno naplačuje), te preko filtera na sms.
udes na moj.t-mobile.hr i tamo namjestis da ti se mailovi preusmjeravaju na mob kao sms.
a mail koji koristis (npr. gmail) u postavkama namjestis da ti se mailovi preusmjeravaju na adresu od t-mobilea (koju dobijes na moj.t-mobile.hr, uglavnom 385xxxxxxx@moj.t-mobile.hr). i obavezno oznaci u gmailu da ti se kopija maila ostavi i u inboxu
iPhone 5s 16 GB
a da li bi netko objasnio kako se to složi za vip korisnike??? molim lijepo..![]()
REGISTRIRAJ se i onda kad dobiješ kor. ime i lozinku imaš u opcijama kad klikneš na MOJ VIP na www.vip.hr
After all...
jesam registriran i stavio sam opciju da mailovi od vipa dolaze na mob...a da li je moguće da i mailovi od gmaila dolaze na mob???? e hvala puno...
Onda u gmailu namjestis da se prosljedjuju mailovi na vip mail
Postavke -> Prosljeđivanje i POP -> Proslijedi kopiju dolazne pošte na (mail@vip.hr) i ( zadrzite Gmail kopiju u mapi Pristigla posta).
Done
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Super, Hvala vam, radi to sad ko vurica!!
Bilo bi prejednostavno sa to tako jednostavno dobro funkcionira!!
Eto problema!!
Dobijem kratki mail na gmail.com recimo, on proslijedi mail na "moj t-mobile", i moj "t-mobile" proslijeđuje to na moj mobitel!!
Na moj mobitel dolazi jedna poruka, a u mailu ima teksta za dvije poruke!! Znači dolazi mi jedna poruka kojoj je tekst na kraju odrezana s tri točkice!!
Ja sam provjerio, gmail šalje poruku u potpunosti na moj t-mobil!!
E sad ja sam probao poslati taj isti tekst iz t-mobila na mob kao SMS i došle su dvije poruke i cijeli tekst u potpunosti!!
Problem je u tome što "moj t-mobile" proslijeđuje mail kao mail, da proslijeđuje to kao SMS sve bi bilo OK!!
Kako to složiti da bude finkcioniralo kako treba??
Il jel možda mobitel problem? (samsung E330)
Hvala na čitanju malo podužeg teksta!!
ovako, sa gmail-a se mail prosljedjuje na moj.t-mobile, a sa moj.t-mobile se prosljedjuje na mob kao sms, dakle, pocetak maila koji stane u 160 znakova, tj. dobijas mail u obliku 1 sms poruke, i to se ne naplacuje. cijeli mail ti takodjer mozes skinut, al se onda moras spajat putem GPRS-a, i downloadat svoj inbox sa moj.t-mobile mail-a. to se naplacuje u obliku prijenosa podataka X kn/kb.
X predstavlja cijenu koju ja ne znam, a obracunska jedinica je koliko me pamcenje sluzi 5 kb.
Hmmm, a tako to ide...
A na vipu jel je ista stvar, jel zna možda tko??
isto je, izvjestaj je u obliku jedne sms poruke....
Bookmarks