dobio poruku RDL SIG ERROR: 39:02: prilikom FlashBackupa
Prilikom pokušaja pravljenja backupa motorole V360v s flash backupom pojavi mi se na ekranu mobitela sljedeća poruka RDL SIG ERROR:
39:02:
Da opišem detaljnije. Sve sam napravio kao što je opisano u onom velikom tutorialu ta modiranje V360. Pa sam tako došao i do koraka gdje je poterbno napraviti backup mobitela.
* uključio mobitel preko USB na PC
* pokrenio sam FlashBackup v2.62 (postavio sve opcije kao što je opisano u tutorialu za rad s flashBackupom)
* Pritisnuo na "Create"
* Zacrnio mi se ekran od mobitela te napisao sljedeću poruku Boot Loader
08.A0.
SW Version:
R4513_G_08.B7.
56R_A
OK to Program
USB
Transfer Mode
* FlashBackup je otvorio još jedan dodatni prozorčić (onaj s plavom trakicom što se puni) i napisao poruku "Sending Loader..."
* SAD MI MOBITEL NA PRETHODNU PORUKU U NASTAVKU DODAJE JOŠ OVO RDL SIG ERROR:
39:02:
* ponovno FlashBackup opet otvara rozorčić na kojem piše "Creating backup..."
* te nastavlja s backupom mobitela koji traje 2.5sata
* naravno da dokument koji je nastao ovim backupom nije ispravan
Dali netko od vas zna možda u čemu je problem??
btw. kad pokrenem RSD Lite 3.0 učita mi mobitel na port 1 prepozna model i ništa drugo. neznam možda je povezano jedno s drugim?
Taj error se javlja kad ram downloader neodgovara tj. kad ubacujes nesto sto nije za tvoj telefon.A ovo sa RSD Light-om nisam shvatio sta si hteo da kazes.Sto se tice backup-a najbolje je da to uradis sa verzijom 3 tog programa (imas ga u thread-u "Linkovi")
A RSD light kad ga pokrenem treba oko pola minute da pročita koji je moj mobitel . Dok mi sve ostale podatke s mobitela nemože pročitati. nema veze ionako sam obrisao RSD
Bookmarks