pa zar nitko ne zna rijesiti moj problemčić???
compov...si tu?ti mozda znas![]()
e ovako...u zadnje vrijeme mi se pocela pojavljivati poruka:
"A script in this movie is causing Adobe Flash Player 9 to run slowly, if it continues to run, your computer may become unresponsive. Do you want to abort this script?".
to mi se pojavljuje obicno kada mi je upaljen playtoy (bela)...ne svaki put i obicno u kombinaciji s Winampom...
u cemu je problem i kako to rijesiti??
koristim operu![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
pa zar nitko ne zna rijesiti moj problemčić???
compov...si tu?ti mozda znas![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
e sad kako bi rekao
to nebi trebali biti do tebe, nego je netko napisao neki ludi kod u flash animaciji koji se kolje s nečim drugim
Vidi je li bilo kakvih novijih instalacija
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
a biga...ne znam jel bilo novih instalacija...to se javlja vec neko vrijeme ali nisam obracala pozornost jer sam mislila da nece vise...hm...
stvar je u tome da se obicno javi dok igram belu na playtoyu i svira mi winamp...inace se nikad ne javlja...
R.I.P.-16.10.2007.
Pa jednostavno rečeno u toj igrici ima neka skripta koja ti opterečuje komp... Kako Winamp inače ždere dosta RAM-a naravno da ti browser izbaci poruku da ti neka skripta opterećuje računalo i želiš li ju ugasiti... Probaj neki drugi browser, npr. Firefox pa vidi ako ti on što uštedi na resursima ili se jednostavno odrekni Winampa dok igraš tu igricu... To je jednostavno izuzetak, loše napisana igra/skripta i nije tvoja greška...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
ok...e super onda![]()
ja se vec zabrinula![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks