pa najvjerojatnije se moraju neki driveri installirati da bis te tipke pokrenuo![]()
![]()
ovako imam NAVIA TEC tiokovnicu točnije ovu:http://www.naviatec.com/MMK403.htm sad na tipkovnici postoje tipke za play,stop i prebacivanje pjesama(vjerujem za winamp i ostale programe) sve tipke rade ali samo ove 4 ne sad me zanima di se uključuju te tipke ja sam gledo o control panel-u ali nema toga sad jel treba driver za te tipke lil ne...![]()
![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
pa najvjerojatnije se moraju neki driveri installirati da bis te tipke pokrenuo![]()
![]()
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
a ljepo ti pise u specifikaciji:
" easy typing 9 built-in hot keys for media player, power management and internet access"
Znaci samo za windows media player i IE, bar moja tak doma radi i da nema mogucnosti da se postela.
Trebal si s tipkovnicom dobit bilo disketu bilo CD s driverima da ti sve radi![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
-ja isto imam slicnu tipkovnicu i dobio sam cd od tipkovnice gdje se odabere model tipkovnive i sve mi radi!!!Izvorno postao Ifrit
eeeee viš bilo bi dobro da znam di je disketa...![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Te tipke vrijede samo za wmp...
u winampu ne rade, osim ako ih nekako ne podesis, a ne znam kako..
@Ifrit: Drivere moraš imati i na siteu od proizvođača, a kako obično dolaze na disketi nije ti velik download... Drivere moraš imati inače nikakve dodatne tipke neće raditi... To je što se toga tiče.
@prpic: U Winampu imaš tamo gdje podešavaš kratice za običnu tipkovnicu, ako ih znaš podesiti, znat ćeš da ih podešavaš tako da odabereš naredbu, npr. play, i onda tamo pod hotkey stisneš tipku/e koja odgovara tome... Ako pritisneš play tipku koju imaš na tipkovnici zapamtit će nju... Jednostavno, podešavaš kao i bilo koju drugu tipku, kojoj dodijeliš neku funkciju u Winampu...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Bookmarks