dakle plan mi je kupiti si macbook pro no ne bih ipak riskirao kada prije toga ne bih provjerio kako bih se slagao sam mac os x-om.
prednosti naspram windowsa su očite i sve štima no...jednostavno trebao bih se naviknuti.
problem je slijedeći: postoji mac os x 10.5.1 za pc-jeve te radi normalno,na stranicama posebno namjenjenim za development tog projekta,raznim forumima i jubitu-u postoje raznorazni tutorijali,no stvar je u tome što...glavna stvar je bacit iso fajl na dvd,imati fat32 particiju i dakle ide normalan boot...
pitanje: zašto mora biti fat 32? makar se ne razumijem previše u particije,ako se ne varam fat 32 je bila prije ntfs stoga...zašto ih mac koristi?
zatim...u pola boota mi jednostavno stane i ne ide dalje više...u čemu je stvar,ne znam, konfiguracija mi spada u one koje nemaju nikakve mane naspram samog sustava dakle to nije problem,no jednostavno ne znam...trebam li formatirati ovu particiju na kojoj se nalaze windowsi možda? jer očekivao sam da kada mi se installer otvori da će mi on sam ponuditi tu opciju no eto...nije.
svaka pomoć je dobrodošla,a i ja ću pomoći onima koji žele linkove,preko pm-a pošaljem sve(ima ih 47 na rapidshareu,uz upute i popis nekih komatibilnih uređaja)stoga...eto

Odgovori uz citat
Bookmarks