intel
AMD
INTEL
Nesto trece..
AMD vs INTEL za sta bi ste se prije odlucili?
Ako si gladan pojedi nesto
intel
I ja zbog hladjenja,ljudi ocjenjujte temu!!!!!!!!!!Poslao: coma_zgb
intel
pa na amd-u mozes kavu kuhat
Zašto ljudi štede na hladnjaku, pa onda kupuju skuplji procesor samo zato jer se manje grije?
Moj Duron radi bez probema i nemam ga namjeru mijenjat dok može izdržat cijelodnevni rad bez pregrijavanja.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Mislim da je u Vidiju bilo kak se na novim brzim procesorima jaje moze spremit.
Ma intel definitivno! amd je smeče, to kupuju naivci
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Znači ja sam naivac? Ne bi se baš složil s tobom. Istina je da AMD zahtijeva pažnju kod slaganja i podešavanja konfiguracije, a ljudi to ne vole. Kako Intel nema tih početnih problema proglašavaju AMD smećem samo zbog svoje lijenosti.
@Nimda daj mi reci, kaj će ti novi brzi procesori kad vjerojatno ne iskorištavaš ni mogućnosti ovog kojeg imaš?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
kad sam slago komp htio sam amd, čovjek koji je u tom poslu dugo vremena reko mi je da uzmem intel jer se amd često kvari.
no, dobro. možda sad imaju kvalitetnije proizvode
AMD u svakom slučaju.razvaljuje intela a radi na manjoj frekvi!
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
ne, killa, to kupuju ljudi koji žele nešto uštedit na cijeni a sposobni su složit računalo kak spada da radi - ohladit ga dobro, izabrat dobar chipset i instalirat potrebne dirvere za chipset.Poslao: flOorKilla
Ma intel definitivno! amd je smeče, to kupuju naivci
as u wish
hehe, ali intel ipak vodi!
Svi su oni čudni; u svijetu je duopol kao i kod nas s mobilnima - kao AMD se grije a Intel sad izdaje procesore s greškom...
Znate li da je AMD do sada od kad postoji zaradio sveukupno 300 milja dolara (što Intel "žgužva" za mjesec ili dva)...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ja ne ali igrice koje izlaze sve vise traze vise od 933MHzPoslao: Sljaka
@Nimda daj mi reci, kaj će ti novi brzi procesori kad vjerojatno ne iskorištavaš ni mogućnosti ovog kojeg imaš? [/B]
ovisi u čemu... u visini iznosa životinjica koje trebaš ostavit u trgovini sigurnoPoslao: coma_zgb
hehe, ali intel ipak vodi!
a što se tiče performansi, svaki od ta dva procesora imaju svojih prednosti i mana, a ti kao korisnik i tak nećeš skužit di je koji jači il slabiji... a ak patiš na to da samo gledaš benchmarke, izvoli...
Pretpostavljam da je mislio na tržišnio udio pojedinog. Smatram da je AMD napredniji, ali pošto mi moj INTEL Celeron 633 radi još bez problema, ne namjeravam ga u skoroj budućnosti mijenjati. Nikako se ne mogu oteti dojmu da Intelu ipak nekako više vjerujem![]()
Moj čovjekPoslao: zappan
ne, killa, to kupuju ljudi koji žele nešto uštedit na cijeni a sposobni su složit računalo kak spada da radi - ohladit ga dobro, izabrat dobar chipset i instalirat potrebne dirvere za chipset.zaslužil je
@Nimda Daj mi reci neku novu igricu i gdje ju mogu naći i kladim se uda ću ju pokrenut na Duronu od 750 MHz.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
splinter cell, nisam siguran jel treba procesor jak ili video kartica
It's nice to be important, but it's more important to be nice
pokrenut češ igricu sigurno, ali če tio se igra odvijat sporo...
AMD rulez... iako, da sada idem ponovo slagati komp, uzeo bi vjerojatno P4...
Ja ionako sporo igrampa mi to nije bitno
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
U biti za igrice ti je važnija grafička i memorija tek onda ide procesor (vjerujem da sad nema na forumu nikog tko koristi 133 i ine procesore)....
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
evo moci ces Need For Speed 2 hot pursuit,ona nije toliko zahtjevna,ali de probaj Delta Force Black Hawk Down?Poslao: Sljaka
Moj čovjekzaslužil je
@Nimda Daj mi reci neku novu igricu i gdje ju mogu naći i kladim se uda ću ju pokrenut na Duronu od 750 MHz.
javi kad probas!vrijedi za DFBHD!
Pripremiprobal sam to prije mjesec dana (demo) i izgubil živce jer nisam niš mogal pogodit iz helikoptera.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks