HP NX6310 C-M 410 (5246 kn), SmartBox Mobile 8050DC (5510 kn), LENOVO TY065CD N100 (5612) ili Acer Aspire 3634NWLMi (4936 kn)
Dakle namjeravam kupiti neki prijenosnik do nekih 5 500Kn maksimalno, htjeo bih da ima 512 mb(radne) u svakom pogledu, onda hard disk od 60-80Gb i grafiku poželjno nekih 128 mb! sada drugo ostalo mi nije tako bitno sada svaki manje više ima dvd-rw tako da se to podrazumjeva! pošto se ja slabo razumijem u te laptope jel, onda bih molio neka mi netko nešto preporuči! Hvala
Tapir rules!
HP NX6310 C-M 410 (5246 kn), SmartBox Mobile 8050DC (5510 kn), LENOVO TY065CD N100 (5612) ili Acer Aspire 3634NWLMi (4936 kn)
Pa koliko vidim već dosta znaš otprilike što hoćeš.Izvorno postao >>RENEGADE<<
Ja preporučam da se zaletiš u posljednjih nekoliko threadova i pročitaš ih, biti će ti mnogo jasnije.
Koliko vidim ovaj dio podforuma se pretvorio u savjete za kupovanje.
To se sve moglo strpati u jedan thread sa idejama i cjenama po kategorijama.
Ovako će biti poprilično threada, svaki za neki drugi laptop.
Nema tu nekog velikog razbijanja glave, malo pratiš tehniku, pogledaš cijene, odeš i osobno provjeriš laptope i odlučiš se.
Potpuno se slažem!Izvorno postao observer
Tapir rules!
Od ovih gore navedenih modela, by .:AM:., bih ti preporučio Lenovo N100... Mislim da je daleko najkvalitetniji, i ja se sam interesiram za nešto od Lenovo laptopa, a također odgovara tvojim zahtjevima... S druge strane ti mogu preporučiti Acera jer su jako jeftini, a nude dobre konfiguracije... Samo izrada im nije baš jača strana, kao ni baterija... Pa sad zavisi želiš li uštedu ili kvalitetu... Sve zavisi i od korištenja... Acer će nekome biti savršen, ali nekome tko puno nosa laptop posvuda Acer neće biti baš prvi izbor. Barem ne serija Aspire. Serija TravelMate je nešto bolja...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Da, to je istina što se tiće nanošavanja, ali ja ga ne mislim sada neznam kolko nanašati, za privatne potrebe su acer vidim sasvim odlični!
Tapir rules!
ja imam acera aspire 9502.star je 3 mj i baterja mi izdrzi punih 4 sata. ukljuceno igrice,AC i ostali programcici. radim dosta na terenu,pa ga i cijelo vrijeme nosim sa sobom i uopce mi nije problem. s tim da je to 17". neznam kak ostali,ali ja sam prezadovoljan
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Jači modeli su možda bolji po tom pitanju... Ali ovaj rang modela koji se ovdje spominje se ne može pohvaliti baterijom... Znam, jer sam se ja jako zanimao za Acera no kada sam vidio da u nižem cjenovnom rangu praktički ništa ne valja, odustao sam... No imaju oni i dobrih modela... Ovih skupljih... Npr. onog Ferrarija.Izvorno postao ExCenTric
Ali ovako u nižoj klasi si baš nisu dali truda... Išli su više na trpanje komponenti, a zaboravili su to malo bolje složiti...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
a nije ni moj nesto skup. platio sam ga 6500kn, i sve radi odlicno. mozda zato jer je kupljen u italiji
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Bookmarks